5 éve

Zagyvarékasi anyagyilkosság: Kiderült, ki jár vissza a horrorházhoz

A Ripost a helyszínen járt, ahol a 14 éves lány a barátjával közel száz késszúrással megölte a saját édesanyját. A ház üresen áll, ám van, aki visszajár gondozni a kertet.

Szerző GERGÁLY - BRENNER

Borzalmas gyilkosság rázta meg az egész országot két évvel ezelőtt: az akkor 14 éves lány és 16 éves barátja brutális kegyetlenséggel megölte a lány édesanyját annak házában, Zagyvarékason. A két tinit másnap elfogták és az ország két távol lévő javító-nevelő intézetében helyezték el az eljárás idejére. Az utóbbi idők egyik legdöbbenetesebb gyilkossága után idén áprilisban S. Zoét 9 évre ítélték, amit fiatalkorúak börtönében kell letöltenie. Bűntársa, a lány barátja 14 évet kapott.

A zagyvarékasi család jó körülmények között, nagy házban élt a településen, ami a jelek szerint most üresen áll. Ottjártunkkor újságok, reklámanyagok voltak a kerítésbe tűzve, a kuka is tele volt, a szomszédok szerint jó ideje nem járt ott senki. Arról azonban nem tudnak, hogy árulják-e a házat, eladó tábla nincs rajta, és vevő sem jött még soha megnézni. A helyiek elmondták: a lány egyik féltestvére jár oda időnként, lekaszálni a füvet.

Egyre ritkábban jön, és érthető módon nem tölt itt hosszabb időt

- mondta a %RIPOST%-nak az egyik szomszéd.

Még több részletet a zagyvarékasi tudósításunkból a %RIPOST% keddi számában olvashatsz!

Szerző GERGÁLY - BRENNER

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!