4 éve

Elképesztő luxust találtak a szcientológusok székházában

A nyomozókat hihetetlen luxus fogadta a 6000 négyzetméteres csodapalotában, amikor egy napig a rendõrség, majd még egy napig az adóhatóság tartott razziát a szcientológus szekta magyarországi székházában a budapesti Váci úton. A razzia végén teherautószám vitték el a titkos dokumentumokat a hatóságok.

Süppedő szőnyegek, csillogó luxus, pompázatos edzőterem, hatalmas konferenciaterem várja az érdeklődőket az álegyház magyarországi központjában. A múlt heti razziák után a héten újra megnyitották a székházat, úgy tudjuk, tagtoborzót tartanak...

Csillogás és drága porcelán a vécékben is

A Szcientológia Központ közelében iskolába járó gyerekek is döbbenetes luxusról számoltak be a %RIPOST%-nak. „Rengetegszer behívtak minket, olyankor édességeket, mogyorót kaptunk. Bevittek minket egy hatalmas moziterembe, ahol háromórás filmet vetítettek a vallásukról” – mesélték a srácok, hozzátéve, hogy még a mosdókban is minden luxus volt, díszeket, és ragyogó porcelánt láttak mindenhol. „Az előtérben volt egy akkora tabletjük, mint egy asztal”.

A csupa luxus épületet a hírek szerint két és fél milliárd forintból húzták fel. De fenn is kell tartani: el tudjuk képzelni, mekkora lehet a rezsije… Az elő sem fordulhat, hogy valami kicsit is bekoszosodjon, a múlt szerdai-csütörtöki razzia alatt például egy cég teljes szőnyegcserére érkezett a hatalmas épületbe, de már nem tudtak bemenni.

Hogy miből van erre pénzük, és miért nem használhatják hivatalosan az épületüket, az a %RIPOST% napilap szerdai lapszámából kiderül!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!