Létrehozva: 2017.07.08.

TV2 Tények - Ezek voltak a pénteki nap legfontosabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a Tv2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

ELÍTÉLTÉK AZ ALVILÁG PÉNZTÁROSÁT

Összesen 24 év börtönt kapott Kisbandi, és bűnbandája. A férfi a 90-es években az alvilág pénztárosaként vált ismerté. A mostani bandájával fantom cégeket csináltak, és szállítást vállaltak, de az árut a saját raktáraikba vitték. 355 millió forintnyi árut loptak így el. Többek között rengeteg csokit, gyógyszert, mosószert, szivattyút, és vaslemezt.

ALAKUL AZ ÚJ DINNYEBOTRÁNY

Megalázó a Tesco dinnyeakciója! Ezt állítja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Hatósági vizsgálatot kezdeményeznek az áruházlánc ellen, mert irreálisan olcsón, 99 forintért árulják a görögdinnyét, amivel szerintük veszélyeztetik a gazdák megélhetését. Majdnem 10 évvel ezelőtt az Auchan kínálta ugyanígy a gyümölcsöt: jóval a piaci ár alatt, akkor sikerült megállapodni.

PERCEK ALATT ÉGNEK HAMUVÁ A BUSZOK

Összesen 35 halott két nagyon hasonló buszbalesetben. Az egyik néhány napja Bajorországban, a másik, magyar iskolásokkal, Veronában. Mindkét helyszínen azért haltak meg sokan, mert egyszerűen nem tudtak kiszabadulni, és benn égtek a járműben. Miközben szakértők szerint ezek a buszok biztonságosak, mégis percek alatt porrá tudnak égni.

DARAZSAT KERGETETT HÁZAT DÖNTÖTT

Letarolt egy családi házat és a nappaliban állt meg egy kamion Vidnyaszőlősön, Zala megyében. A becsapódás után a ház tetejét már csak a vezetőkabin tartotta, így a tűzoltóknak először alá kellett dúcolni az épületet, hogy kivontathassák alóla a kamiont. A sofőr azt mondta, menet közben berepült hozzá egy darázs, azt akarta kikergetni, de mivel allergiás a csípésre, annyira megijedt, hogy elrántotta a kormányt, ezért rohant bele a családi házba.

VESZÉLYES SZÚNYOGOK MAGYAROROSZÁGON

Komoly betegségeket képesek terjeszteni az újonnan megjelent szúnyogok Magyarországon. A nemrég Pécsett felfedezett koreai szúnyog például halálos fertőzést hordoz magában. A rovar túlélte a telet és szaporodik. A szakember szerint nincs ok a pánikra, mert ezeket a fajokat is irtják már. Ezen a héten 60 ezer hektáron gyérítik a szúnyogokat.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

metropol.hu

III. Károly könyörög Meghannak, a hercegné azonban nem enged

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Megrázó vallomást tett válásáról a TV2 sztárja

travelo.hu

Ausztria egyik legszebb vízesését fedezhetitek fel Salzburg környékén

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-