Létrehozva: 2017.07.11.

Liptai szerelme kitálalt: Így teszik tönkre a cukrászdákat!

Vészesen terjeszkedik az országban az albán fagyimaffia! A strandokat ellepték az olcsó, ám borzalmas ízû gombócok árusai, az édesség pedig legtöbbször a kukában köt ki! De a magyar cukrászoknak sem tesz jót az olcsó, silány minõségû fagylalt feltûnése. Liptai párjának vállalkozása mellett is megjelentek az idegen árusok.

Liptai Claudia szerelme harcot hirdetett az albán fagyik ellen. Az érdi cukrászmester egyre több olyan fagyizóba botlik, ahol rendkívül olcsón, óriási gombóc fagyit kaphatnak az emberek. Ezzel csak egy a probléma: hiába az ínycsiklandó látvány, az íze leginkább a vízéhez hasonlítható ezeknek a termékeknek.

Talán ez az oka, hogy mostanában sokkal több kidobott fagylaltot láthatunk az utcai szemetesekben. Akinek volt már része hasonló „élményben”, a következő alkalommal biztosan nem fogja elkövetni ugyanazt a hibát, hogy picit kevesebb pénzért az ízfokozókkal és levegővel teli, rossz minőségű frissítőt választja. Az albán fagyit kilónként körülbelül 300 forintból hozza ki a vállalkozó, a jó minőségűből pedig egy gombóc kerül ennyibe.

"Érden is megjelentek, ahol a cukrászdám van, de nemcsak albán, hanem horvát, sőt magyar vállalkozó is van, aki ebben üzleti lehetőséget lát: felfújt, aromásított, silány minőségű alapanyagokból készült édességeket árulnak. Én rendre tudatosítom mindezt a vevőimben, hogy válasszák a minőséget, amelyekben valódi gyümölcs van" – mondta Pataki Ádám...

Ha kíváncsi vagy, hogy harcolnak a cukrászok az albán fagyimaffia ellen, a %RIPOST% napilap keddi lapszámában elolvashatod!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

Házasság első látásra Petra: “Mentálisan megviselt az egész, gyomorideggel mentem a válásra”

magyarnemzet.hu

Jürgen Klopp és Mohamed Szalah összeveszett, az edző rossz hírt közölt

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-