5 éve

Döbbenet, de eddig nem vették észre: sorsdöntő nyom került elő Bőnyben

A falon talált nyomok minden homályos részletet tisztázhatnak.

A bőnyi rendőrgyilkosság ügyében még mindig rengeteg a tisztázatlan részlet, a rendőrök most azonban sorsdöntő bizonyítékot találtak – tudta meg a Blikk. A 77 éves Gy. István házában ugyanis a falon vérfoltok voltak, amelyeket a rendőrök eddig nem vettek észre, így hónapokkal a lövöldözés után rögzítették azokat.

Jelenleg egy genetikus szakember vizsgálja a foltokat, az ő véleménye döntheti el, hogy a DNS-minta alapján kitől származhatnak a vérnyomok. Takács Zoltán, a gyilkossággal gyanúsított Gy. István ügyvédje a lapnak elmondta, hogy több nyomot is ő vett észre, és ezek segíthetnek bizonyítani ügyfele ártatlanságát.

A hungarista vezért családja egyébként a lap szerint rendszeresen látogatja a börtönben, ahol előzetes letartóztatását tölti. A lövöldözésben szerzett sérülése ugyan nem múlt el nyomtalanul, de javul az állapota.

Tavaly október 26-án rendőrök akarták átkutatni Gy. István bőnyi házát, de a Magyar Nemzeti Arcvonal alapítója nem engedte be őket. Pálvölgyi Péter utánament, majd tűzpárbajba keveredett Gy. Istvánnal. Pálvölgyi halálos találatot kapott, Gy. pedig megsérült.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!