5 éve

Vérlázító, mit mondott a megerőszakolt 10 éves kislánynak a rendőr

A borzalmas eset óta elõször nyilatkozott a bántalmazott kislány édesanyja. Döbbenetes részletek!

A nemzetközi sajtót is megrázta és a %RIPOST% is beszámolt róla, hogy május 3-án, Észak-Szlovákiában egy 35 éves férfi megerőszakolt egy templomból hazafelé tartó, 10 éves kislányt. Egy piros Skoda Fabia állt meg a lány mellett. A kocsi sofőrje felajánlotta neki, hogy hazaviszi, és bár a kicsi nem lakott messze, elfogadta az ajánlatot. A férfi azonban nem haza vitte őt, hanem egy félreeső parkolóban állt meg, és tapogatni kezdte áldozatát.

A kislány ellenállt, emiatt a gyanúsított többször megütötte őt, majd szexuálisan bántalmazta. Áldozatát ezután kirakta a kocsiból, és elhajtott a helyszínről

- közölte Jana Balogová rendőrségi szóvivő a Cas hírügynökséggel. 

A nyomozás során kiderült, hogy a 10 éves kislány azonnal hívta a 158-as segélyhívószámot, hogy értesítse az esetről a rendőrséget, ám a telefont kezelő ügyeletes zsaru nem hitt neki.

Ne viccelődj!

- mondta a kétségbeesett kislánynak a rendőr, majd bontotta a vonalat. Az ügyeletest emiatt később felelősségre vonták, ám büntetésének részleteiről nem tájékoztattak.

A 10 éves kislány támadóját 24 órán belül sikerült rendőrkézre keríteni. A 35 éves Marek - aki lengyel feleségével egy csecsemőkorú gyermeket nevel - vizsgálati fogságba került. Nemi erőszak miatt helyezik hamarosan vád alá, 7-től 15 évig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Ismerőse támadta meg a lányt!

A borzalmas eset óta először nyilatkozott a szexuálisan bántalmazott kislány édesanyja a médiának. "Mindannyiunkat megrázott a dolog, nem tudok róla beszélni" – reagált az édesanya a Cas érdeklődésére, majd annyit elárult,

hogy ismeri a férfit, tudja, kiről van szó.

A kislányt jelenleg kórházban ápolják - sérülései nem súlyosak, de még mindig a szörnyű történések hatása alatt van, és nem szívesen kommunikál.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!