5 éve

Hihetetlen fordulat: Spanyolországban él a halottnak hitt magyar férfi

Hivatalos papírok is voltak arról, hogy a férfi már nem él, ám hirtelen felbukkant Valenciában. Nyomoz a rendõrség az ügyben!

A spanyol hatóságok a magyar rendőrséggel közösen még 2014-ben csaptak le egy bandára, amelyik luxusautókat lopott el, jellemzően Madrid és Murcia területéről. Akkor 14 embert vettek őrizetbe, majd visszatoloncolták őket Magyarországra. Egyikük ügyvédje azonban 2016-ban értesítette a spanyol hatóságot, hogy ügyfele időközben meghalt, így az ellene érvényben lévő minden jogi szankció érvényét veszti.

Mindezt egy hivatalos magyar dokumentummal igazolta

- írta a HVG egy angol nyelvű spanyol lapra hivatkozva.

A spanyol rendőrök viszont ezt kétkedve fogadták, amit jól is tettek, ugyanis a halottnak hitt magyar férfi hamarosan visszatért, és Valenciában bérelt hamis román papírokkal luxushajót. A nyomozás újraindult, találtak is további kocsikat, amiket Madridban és Barcelonában kölcsönöztek, de nem vitték vissza.

A spanyolok értesítették a magyar rendőröket, hogy a halott magyar újra felbukkant Spanyolországban. A férfit végül a magyar rendőrök elkapták megint, két társával együtt.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!