5 éve

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­­­ván­­­csi vagy a nap leg­­­­­fon­­­to­­­sabb tör­­­té­­­né­­­se­ire? Össze­­­szed­­­tük egyet­­­len cikk­­­ben, mi tör­­­tént itt­­­hon és a vi­­­lág­­­ban, a TV2 Té­­­nyek se­­­gít­­­sé­­­gé­­­vel.

Szerző Ripost

NEM VOLT SISAKJUK, EZÉRT HALTAK MEG

Nem volt sisakjuk, ezért halt meg két gyermek a romániai Retyeza hegységben szombaton,- ezt állítja az egyik hegyimentő. Az egyik gyerek magyar volt, a 12 éves Gulácsi Erik, akit képzett és ismert alpinistának tartották. Öt felnőttel indultak a hegyre, annak ellenére, hogy a legmagasabb fokú lavinariasztás volt érvényben. A hegyimentők szerint, ha van rajtuk sisak, túlélték volna a balesetet.

 

VÍZTÁROZÓBA FULLADT EGY 9 ÉVES FIÚ

Kilenc éves gyerek fulladt bele egy víztározóba Szolnokon. A biztonsági őr vette észre az elzárt területre beszökött fiút, kihúzta. Egyből hívták hozzá a mentőket, de mire odaértek, már a klinikai halál állapotában volt. Próbálták újraéleszteni, sokáig küzdöttek az életéért, nem sikerült megmenteni a kisfiút.

 

VERRASZTÓ ÁLLT AZ ÕRJÖNGÕ TUSUP ELÉ

Botrány a medencénél. Ordítozott és lökdösődött edző kollégájával a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka férje, Shane Tusup a debreceni országos bajnokságon. Állítólag meg is fenyegette a skót Darren Wardot. Közös klubjuk elismerte, hogy összeveszett egymással a két edző, ami azt mondták, hogy szakmai okokból történt, de nem árulták el, hogy miért. Állítólag a két szakember csak azért nem verekedett össze egymással, mert szétválasztották őket.

 

SZEGEDEN HALT MEG A KISBABA

Eljutott a szegedi kórházig az alig kétnapos kisbaba, de ott azonnal meghalt. A kisfiú az orosházi kórházban született. Az édesanyának azt mondták az orvosok, hogy egészséges gyermeket szült. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk: igazságügyi orvos-szakértő állapította meg, hogy a kicsit nem vitték azonnal az intenzív osztályra, nem kezelték megfelelően a betegségeit. Az anya több, mint egy éve küzd a kórházzal.

 

AGYRÁKOT OKOZ A SOK MOBILOZÁS

Egy olasz bíróság ítélete szerint agydaganatot okoz a sok mobilozás. Egy helyi férfinak 3-4 órát kellett telefonálnia egy telekommunikációs cégnél 15 éven át, mielőtt hét évvel ezelőtt agyrákot diagnosztizáltak nála. Bár a tudományos életben jelenleg is zajlik a vita a témában, a bíróság így is kimondta az ítéletet.

 

MEG AKARTÁK VESZTEGETNI TERRY-T

Felháborodottan kereste meg szerkesztőségünket Terry Black, mert - mint meséli -, meg akarták vesztegetni. Ötmillió forintot ajánlottak neki, ha azt mondja, hazudott egy korábbi interjúban Vona Gáborral kapcsolatban. Terry Black viszont továbbra is fenntartja az állításait. Azt mondja: nem hazudott, s azt, hogy bizonyítékai is vannak.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!