5 éve

Kiderült a titok, döbbenetes dolgot tervez a magyar horroranya

A gyerekkínzás miatt rácsok mögé került nõrõl saját élettársa rántotta le a leplet, aki a börtönévek alatt is kitart mellette.

Kisbabát akar új szerelmétől H. Andrea, az a 13 év börtönre ítélt magyar nő, aki a szigetszentmiklósi horroranyaként vonult be a köztudatba.

Ahogy arról a %RIPOST% már korábban beszámolt, az asszony akkori férjével szexuálisan bántalmazta és elhanyagolta gyermekeit. Volt, hogy patkányhúst etettek a testvérekkel, de az sem kizárt, hogy a saját ürüléküket kellett megenniük. Az ügy 2013-ban robbant ki: a szülőket előzetes letartóztatásba helyezték, ám aztán szabadon távozhattak. A megismételt eljárásban azonban a Fővárosi Törvényszék úgy határozott: 13 év fegyházbüntetés jár a szigetszentmiklósi szülőknek.

Andrea új párja, Endre azonban ennek ellenére kitart a kegyetlen nő mellett. Abban a házban várja haza, ami a borzalmas kínzások színhelye volt.

"Én lakom most a horrorházban, mert Andi és a volt férje, Rudolf is megkért, hogy vigyázzak az ingatlanra. Õk nagyon nem törődtek azzal, hogy milyen körülmények között élnek. Ez az egy, a rendetlenség zavart Andiban. De próbáltam tanítgatni, amíg együtt éltünk. Aztán jött az ítélet, a 13 év. Azóta is látogatom, tartom benne a lelket"

- mesélte a Blikknek a férfi, aki akkor szeretett bele Andreába, amikor a nő az elsőfokú ítélet előtt szabadlábon volt. Bár kedvesét azóta elítélték, Endre rendíthetetlenül hisz benne, hogy párja közel sem olyan kegyetlen, mint amilyennek gondolják.

"Remélem, a másodfokú eljárás végén kiderül, hogy ő nem egy kegyetlen asszony. Új bizonyítékokat mutatunk majd be, reményeim szerint fordulat várható az ügyben! Andi tudja, hogy abban hibázott, hogy rendetlenség volt a házban, a többi bűncselekményt azonban tagadja, és én hiszek neki. Megbeszéltük, ha kiengedik, magunkhoz vesszük az elvett gyerekeket, és közöset is vállalunk"

- árulta el a lapnak a bizakodó férfi.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!