5 éve

Borzalmas részletek derültek ki a csepeli halálos gázolásról

Az 54 éves édesapa fiával indult locsolkodni, a húsvéti ünnep azonban szörnyû tragédiába torkollott...

Végignézte apja tragikus halálát az a 13 éves szigetszentmiklósi fiú, aki húsvéthétfőn indult locsolkodni nagymamájához. Azt tervezték, hogy utána a szokásos pecázásukra indulnak, de időközben az 54 éves édesapát halálra gázolták egy horgászbolt előtt.

A gyalogos szörnyethalt, a 42 éves motorost mentőhelikopterrel szállították kórházba. A borzalmas esetről a %RIPOST% is beszámolt, a gyászoló család pedig otthonában fogadta a Bors munkatársait.

"Locsolkodás után pecázni szerettünk volna. Megálltunk egy horgászbolt előtt, mivel apu még venni akart valamit. Már majdnem átért az úton, amikor jobbról telibe kapta egy motoros. Nagyon gyorsan, legalább százzal jött. Métereket repültek. Az anyósülésen ültem, de nem engedtek kiszállni a rendőrök. Azt mondták: jobb, ha nem látom, ami történt"

– sírta el magát az összeomlás szélén álló tini.

Édesanyja, Csilla pedig azt sérelmezi, hogy a rendőrök nem adtak kellő tájékoztatást az ügyről. A Facebookról kellett megtudnia, hogy imádott férje nincs többé.

"Döbbenetes, hogy a Facebookról kellett értesülnöm a haláláról. A nagymama szólt, hogy mikor jönnek már, ekkor láttam az interneten a sokkoló hírt. Mikor felhívtam a rendőröket, csak annyit mondtak: folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozhatnak. A mentőktől tudtam meg azt is, hogy a fiamat a pszichiátriára szállították. Naponta kétszer nyugtatót kell neki adni, különben összeomlana a kisfiam"

háborgott a lapnak a gyászoló asszony, akinek gyermeke miatt muszáj erősnek maradnia.

 

 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!