6 éve

Szcientológusok zaklatják a veronai tragédia gyászoló családjait

Kegyeletsértõ módon egy reklámkampányban akarják felhasználni õket. De bizonyára részesednének az összegyûlt pénzbõl is...

A gátlástalanságukról ismert magyar szcientológusok  a %RIPOST% értesülése szerint - ezúttal minden erkölcsi határt túllépve - ki akarják használni a veronai tragédiát.

Az egyház vezetői úgy döntöttek, hogy behálózzák a gyászoló családtagokat, lelki és anyagi segítséget ajánlanak nekik, csak hogy javítsanak a róluk kialakult taszító képen. A gyermekeiket, hozzátartozóikat gyászoló emberek, ha elfogadnak a szektától bármilyen segítséget, rögtön egy imidzsjavító kampány részeseivé válnak!

A  magyar szcientológusok a hozzájuk küldött amerikai szakértők segítségével találták ki ezt az újabb, súlyosan kegyeletsértő módszert. Az USA-ból érkezett ügynökök - információink szerint - részletes haditervet készítettek az áldozatok hozzátartozóinak behálózására.

Így szerezték meg az adatokat

A személyes adatokkal  visszaélve először is megszerezték a gyászoló családok személyes adatait. 

Mint ismeretes, hasonló módszerek miatt az adatvédelmi hatóság egyéb ügyekben már eljárást folytat a magyar szcientológusok ellen,  egy egész teherautónyi dossziét is lefoglaltak illegálisan gyűjtött adatokkal. Emiatt rövidesen vádemelésre is sor kerülhet.

A szcientológusok ezúttal egy Verona közelében élő magyar származású, a szektába már beszervezett rendezvényszervező szolgálatait vettek igénybe. Az illető hölgy,  kapcsolatait kihasználva, az olasz rendőrségen, illetve a kórházban törvénytelen módon összegyűjtötte a családtagok nevét, telefonszámát és lakáscímét.

A %RIPOST% úgy tudja, hogy a szcientológus vezérkar ezután a piszkos munkát egyik hírhedt ügynökükre, az ilyesfajta akciók szakértőjeként ismert T. Istvánra bízta.

A magát  a "kihívások specialistájaként" a neten is hirdető T. István az utasításnak megfelelően nyomban hozzálátott a gyászoló hozzátartozók felkereséséhez. Több család azonban gyanút fogott, és az ismétlődő zaklatás miatt a hatóságokhoz fordult segítségért.

Mit akarnak?

A veronai tragédiára - információink szerint - két okból próbálnak rástartolni a hírhedt szekta tagjai.

Ha valamelyik gyászoló család elfogad tőlük bármiféle segítséget, az jól jöhet a rövidesen beinduló, megtépázott hírnevüket javítani próbáló médiakampányban.

Ezzel szeretnék ellensúlyozni azokat a leleplező cikkeket, melyekben többek közt a %RIPOST% is bemutatta  pénzszerző trükkjeiket.

Nem kizárt az sem, hogy a gyászoló családtagok beszervezésével anyagi előnyökhöz is akarnak jutni,  megszerezve az összegyűlt sokmilliós támogatás egy részét.

A történetről bővebben a Ripost napilap mai számában olvashat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan fordulat: most dőlhet el az orosz-ukrán háború

metropol.hu

Tóth Andi eddig bírta, teljesen kiakadt az énekesnő

ripost.hu

Kínos fotó került elő G.w.M-ről, azonnali lépéseket tett Kulcsár Edina férje

magyarnemzet.hu

Itt az újabb injekció a fogyni vágyóknak, lehet, még a WHO is fogja ajánlani

origo.hu

Skorpió zavarta meg az Ázsia Expressz forgatását - videó

travelo.hu

Így fest a húsvét azokban országokban ahol nem ünneplik, de tudnak róla

magyarnemzet.hu

Tippek a májméregtelenítés beépítéséhez az életmódjába (X)

vg.hu

Technológiai fejlesztések megvalósítása a ZOLMAT Kft.-nél (x)

mindmegette.hu

Egy igazi retró édesség: így készül a diótorta főzött krémmel.Receptvideó! (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-