5 éve

Dermesztő hidegfront keseríti meg a hosszú hétvégét! Így öltözz!

Szombaton éri el hazánkat a hidegfront, ami kellemetlen változásokat hoz magával...

Nem sok jót ígér az időjárás a hosszú hétvégére! Néha előbújik ugyan a nap, de a kellemetlen hidegtől nem szabadulunk...

A szombat reggelt erős köd homályosítja el, amely napközben szerencsére feloszlik. A téli kabátok mellett esernyőre, sálra és sapkára is szükség lesz, ugyanis országszerte több helyen futó záporokra és viharos szélre kell készülni. Hajnalban 0 fokig hűlhet le a levegő, míg napközben 5-10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Nem kíméletes az időjárás, vasárnap még hidegebb lesz! Északkeleten és nyugaton eshet, de a hét utolsó napján is a csontig hatoló szél keseríti meg leginkább az életünket. Éjszaka mínusz 1 fokig hűlhet a levegő, de délután is vacogni fogunk, legfeljebb10 fokig kúszhat a hőmérő higanyszála.

Ne tedd el a téli ruhákat, hétfőre és keddre is hasonló időt jósolnak a meteorológusok! Néhány órára kisüt ugyan a nap, de időnként feltámad a szél, és egy-egy zápor is előfordulhat –írja az Időkép. Hajnalban egyre többfelé fog fagyni, napközben pedig többnyire 8-13 fokra készülhetünk.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!