Létrehozva: 2016.09.05.

Aggasztó: rejtélyes jeleket hagyott eltűnése előtt a kisgyermekes édesapa

Élettársa el sem tudja képzelni, hol lehet Vincze Tibor, akit õ és kétéves kislányuk is türelmetlenül vár haza. A férfi az utóbbi idõben megmagyarázhatatlanul rettegett...

Kétségbeesve várja haza családja Vincze Tibort, akinek augusztus 28-án veszett nyoma. A 42 éves férfi magára hagyta élettársát, Juditot és kétéves kisgyermeküket.

Egy  hónapja azonban valami megváltozott: azóta nem egészen úgy viselkedett, ahogy szokott. Szorongott, aggódott mindenen

- sóhajtotta élettársa, Judit.

A %RIPOST% megtudta az asszonytól, hogy a férfi a Pest megyei Kocséron felvett 100 ezer forintot a bankautomatából, majd elnyelte a föld. A mobilját érthetetlen módon leadta a munkahelyén kikapcsolva, míg tanyájának fészerében megtalálták kulcsát.

Tibor természetvédelmi őrként dolgozik, van fegyvere is és engedélye is rá, de a pisztolyt szerencsére nem vitte magával, azt a rendőrség lefoglalta – magyarázta Sinka Vivien, az Együtt az Eltűnt Gyermekekért Alapítvány elnöke. Ez a szervezet is részt vesz Tibor keresésében.

Judit azonban el sem tudja képzelni, mi történhetett gyermeke apjával. Három éve élnek együtt, s Tibor mindig megbízható volt. Most azonban valami kiboríthatta, ezután tűnt el a Dacia Loganjükkel.

Félt attól, hogy valaki tönkre akarja tenni, de azt mondta, ő maga sem érti, ki és miért akarna ártani neki … Az eltűnés előtti napon azt mondta, nem akarja, hogy nekünk bajunk essen.

Az asszony viszont csak arra vágyik, hogy újra lássa párját, s szeretné, ha a férfi tudná: együtt mindent megoldanak, csak menjen végre haza…

 

A férfi 172 centi magas, súlya 90-93 kiló. Erős testalkatú, karján, lábán, mellkasán erős a szőrzet. Szemöldöke vastag, a szeme zöld. Kicsit rossz a tartása, görnyedten jár, s lúdtalpas. Haja barnás-őszes. Utolsó ismert ruházata póló, keki térdnadrág és félcipő.

origo.hu

Testőrök között lapító, félelmében hasmenést kapó Magyar Péter és társai - itt vannak a legújabb mémek!

origo.hu

Orbán Viktor az ukrán elnökkel tárgyalt

metropol.hu

Biztonsági őrök léptek közbe Zalatnay koncertjén

magyarnemzet.hu

Egyetlen embernek sikerült hatalmas kárt okoznia a MÁV-nak

ripost.hu

Most jött: robbanás történt, többen meghaltak

vg.hu

A kínai elnök Magyarországon: így védik a világ egyik legfontosabb emberét – Hszi Csin-ping kínai Rolls-Royce-szal érkezik Orbán Viktorhoz

origo.hu

Mikes Anna elképesztő formában, a legrövidebb szoknyájában tért vissza

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

hirtv.hu

KOMMENT! Új közéleti talkshow Mészáros Nórival hétfőtől csütörtökig 17.50, HírTV! (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-