Létrehozva: 2016.08.17.

Agresszív motoros ütött le egy autóst a Népligetnél!

A piros lámpánál cikázott a kocsik között a férfi a kétkerekûvel, s letört egy visszapillantót. Bár az autóvezetõ kiszállt rendezni az ügyet, a motoros inkább leütötte a sofõrt...

Szerző Brenner Balázs

Ilyen egyszerűen nincs is: pofon jár azért, ha kikéred magadnak, hogy kárt tettek az autódban?! Egy autós haladt a Népligetnél a Stadionok felé, egy motoros pedig a kocsik között cikázott a lámpa felé, még múlt pénteken. Ahogy kerülgette a kocsikat, sikerült letörnie egy visszapillantó tükröt, ám rezzenéstelen arccal haladt tovább. A sofőr viszont nem hagyta annyiban.

Mivel piros volt, kiszálltam és utánamentem, hogy számon kérjem. Megfogtam a vállát, erre a férfi leszállt a motorról, és balról megütött a protektoros kesztyűjével. Elestem, bevertem a fejem, agyrázkódásom lett, a szám felszakadt

- sorolta sérüléseit a pórul járt sofőr.

Mire a leütött autós feleszmélt, a motoros elhajtott a helyszínről. Bár az eset fényes nappal, forgalmas időszakban történt, többen is szó nélkül mentek el a sérült mellett.

Több autó is állt a pirosnál, de egy hölgyön és egy hátrébb álló házaspáron kívül senki sem kérdezte meg , hogy segíthet-e. Sajnos a rendszámot ők sem látták

- panaszkodott a sofőr, aki csak arra emlékezett, hogy az agresszív férfi sötét bőrdzsekit, és duplaplexis-sisakot viselt. Gyorsasági motort hajtott, ami bordós színű volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a %RIPOST% megkeresésére annyit közölt, hogy súlyos testi sértés kísérlete miatt rendeltek el nyomozást ismeretlen tettes ellen, azaz még keresik az agresszív férfit!

Kérjük, hogy aki látta az esetet 2016. augusztus 12-én, pénteken 10 óra körül a Népligetnél, vagy a személyleírás alapján felismeri a motorost, tegyen bejelentést a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikén!

Szerző Brenner Balázs

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Nem akárki kürtölte világgá, Szoboszlai Dominik sorsdöntő hírt kapott

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

magyarnemzet.hu

Kemény üzenetet küldött a kormány, álhírre figyelmeztetett a jegybank

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-