6 éve

Megszólal a terrortámadásban elhunyt magyar fiú családja!

Robertó mindössze tizenöt éves volt és meg kellett halnia a müncheni utcán, mert egy terrorista úgy döntött nem élhet tovább. A TV2-nek nyilatkoztak a megtört családtagok.

 „Megölték...megölték...nem jön vissza soha" – mondta a 15 éves fiú, Robertó nagymamája a Tényekben.

A fiú édesapja, Rafael István pedig könnyekkel küszködve azt mondta: nagyon sok mindent nem ért. Egyrészt nem tájékoztatták őket arról, hogy a fiukat megölték. Szombaton a család Münchenbe utazott, mert a fiú nem adott életjelet magáról. Ott közölték velük, hogy meghalt a 15 éves gyerek. Lelőtték. - panaszolta a férfi, aki azt sem érti, miért nem engedték, hogy azonosítsák a fiukat.

Robertó az édesanyjával élt Münchenben, ahová azután költöztek, hogy a szülők elváltak. A gyötrődő édesapa ugyanakkor egyéb részleteket is elárult. Azt mondja, a fia azért tartózkodott a helyszínen, mert az elkövető, feltört egy Facebook oldalt és ingyen hamburger ígéretével csábította oda a fiatalokat.

A család érthetően összeroppant. A kamasz fiú édesanyja kórházban van, ugyanis amint megtudta, mi történt a fiával, rosszul lett és összeesett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!