Létrehozva: 2016.07.18.

Bedrogoztak és kifosztottak egy fiatal lányt a budapesti éjszakában!

Hirtelen esett össze az egyik belvárosi klub vendége a hétvégén, amikor egy férfi és egy nõ odament hozzá és elrohant a telefonjával. A környékbeliek próbáltak segíteni a fiatal áldozaton.

Döbbenetes történet jutott el a %RIPOST%-hoz, a hétvégén állítólag bedrogoztak és kifosztottak egy fiatal lányt, aki a belvárosi Gozsdu Udvar egyik szórakozóhelyén mulatott a barátaival. Az eset még szombat hajnalban történt, amikor a fiatalok vidáman múlatták az időt, ám egyikük hirtelen rosszul lett és kiment levegőzni.

Csak annyit láttam, hogy a földön fekszik és megállás nélkül hány az ártatlan lány. Azonnal odarohantam hozzá, akkor mondta, hogy amikor összeesett, egy férfi és egy nő elvitte a zsebéből kieső mobilját, majd két irányba elrohantak

- elevenítette fel a történteket a %RIPOST%-nak az egyik szemtanú, aki végig a lány mellett maradt, amikor megérkeztek a barátai.

A fiatal társaság tagjai (három fiú és két lány) elmondták, hogy bár fogyasztottak alkoholt, egyikük sem volt részeg. Alig ittak pár pohárral, amikor a lány hirtelen rosszul lett.

Biztosan tettek valamit az italába, az sem véletlen, hogy azonnal megjelent a rablópáros

- gyanítja az áldozat egyik barátja.

A hely cáfol

A %RIPOST% információi szerint az áldozat barátai azonnal a szórakozóhely személyzetéhez és portaszolgálatához fordultak segítéségért. A pultosok arra hivatkoztak, hogy nem tudják visszanézni a kamerafelvételeket, hisz az csak élőképet ad, az eseményeket pedig nem rögzítik. Az üzletvezető viszont cáfolta a társaság elmondásait.

A péntek este dolgozó pultosok szerint a fiatalok nem keveset ittak. A érintett lány valóban összeesett, kollégáink kimentek segíteni, de földön fekvő lány visszautasította, hogy mentőt hívjanak

- árulta el a %RIPOST%-nak a Gozsdu Udvarban lévő ismert hely vezetője, aki hangsúlyozta: olyan portaszolgálattal dolgoznak, akik az udvar bejáratánál megakadályozzák, hogy illetéktelenek lépjenek a területre.

A %RIPOST% információi szerint az ügyben érintett hely pont a Gozsdu Udvar és a Madách tér határán van, területileg pedig az utóbbihoz tartozik, így ennek a résznek a felügyeletét nem is végzi az említett biztonsági szolgálat.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. Amint kapunk választ a kérdéseinkre, frissítjük cikkünket!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szívszorító titkok és keserűségek Haumann Péter életében és halálában

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

vg.hu

Átadták a forgalomnak Magyarország legújabb autópályáját – de előtte még biciklisek használták

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

mandiner.hu

Megvan Magyar Péter pártjának első fővárosi jelöltje, Karácsony Gergely és Kunhalmi Ágnes egyből reagált

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

travelo.hu

Kiskacsákat mentettek meg a tűzoltók

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-