6 éve

Kegyetlen módon gyalázták meg az elgázolt vasi kisfiú emlékhelyét!

A szombathelyi Dolgozók úti kerékpárút egyik táblájához láncolt fehér bicikli egy 2010-ben elgázolt kisfiúnak állít emléket. Most valaki keresztülment ezen a biciklin, autóval.

Halálos biciklis baleset volt még 2010-ben Szombathelyen, a tragédia híre bejárta akkor az országos sajtót. Egy kilencéves kisfiú akart édesanyjával átmenni az úttesten, hogy a biztonságos kerékpárúthoz érjenek, ám egy kanyarodó autó elsodorta a kis biciklist. A mentők azonnal kórházba szállították a fiút, a nyugat.hu korabeli beszámolói szerint olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy a baleset másnapján meghalt.

Az autós jogosítványát a helyszínen elvették, büntetőeljárást indítottak ellene.

A halálos baleset után a kisfiú szerettei egy úgynevezett "szellembringával" állítottak emléket a tragédia helyszínén, a fehérre fújt bicikli hat éve emlékezteti az arra autózókat a 2010-es gázolásra. Ám úgy tűnik, hogy valaki kegyetlen módon gyalázta meg a biciklit, a Critical Mass Szombathely szerint

autóval hajtott át rajta egy valószínűleg türelmetlen sofőr!

A szombathelyi szervezet már korábban is segített a szellembicikli felújításában, valószínűleg most is ők lesznek azok, akik egy új hátsó kereket tesznek a fehér bringára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!