6 éve

Soha nem látott szerencséje van a lottózóknak!

Még az elsõ félév sem telt el idén, máris elképesztõen sokan vihették haza a különbözõ lottók fõnyereményeit!

Elképesztő az idei nyereményhullám: május elejére az Ötöslottón, a Hatoslottón és a Skandináv lottón is rekordok dőltek, már ami a telitalálatosok számát illeti.

Április elejéig például már háromszor vitték el a főnyereményt az Ötöslottón, ez azért meglepő, mert a korábbi években 12 hónapban jött össze ennyi nyertes ezen a fajta játékon.

2015-ben például jóval elszórtabban, május 30-án, június 20-án és október 17-én volt telitalálatos, míg az azt megelőző évben is csak három embernek volt szerencséje. Így, ha decemberig még akár csak egy alkalommal is elviszik a főnyereményt, abszolút rekorddöntő lehet az Ötöslottó!

De ugyanígy aratott január és május között a Hatoslottó is, ahol

idén eddig heten találták el mind a hat számot.

Összehasonlításképpen: 2015-ben egész évben összesen tizenegy embernek jött csak össze a telitalálat. Tavalyelőtt pedig 14 db 6 találatos szelvény volt - az elmúlt öt hónap alapján a Hatoslottó is túlszárnyalja majd eddigi számait!

A Skandináv lottó is hasonlóképpen belehúzott idén, eddig éppen heten találták el mind a hét számot, ez ugyan kiemelkedőnek nem számít, de stabilan hozza az eddigi statisztikát.

Január óta tehát úgy tűnik, nagyobb eséllyel pályázhatsz bármelyik lottó főnyereményére, mint eddig, a nyerési hullám remélhetőleg az év második felére is kitart majd.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!