Létrehozva: 2016.05.19.

Református iskolát vertek át a szcientológusok! Beférkőztek a kisiskolások közé!

Még mindig akad olyan iskola, ahová sikerül bejutniuk, nem adják fel a szcientológusok! A napokban több tucat iskolában is ravasz módon téríteni akarnak..

A %RIPOST% cikkének megjelenése után, amiben bebizonyítottuk, hogy a Drogmentes Világért Alapítvány valójában a  szcientológusok fedőszerve, újra kisiskolásokat környékezett meg Tom Cruise rossz hírű "egyháza". Méghozzá a református egyház egyik iskolájába sikerült beférkőzniük Szentmártonkátán!

Amikor rákérdeztünk erre, kiderült, hogy az egyházi iskola vezetőinek fogalmuk sem volt arról, hogy kiket engedtek közel a gyerekekhez!

Az intézményvezető-helyettes először feszülten visszakérdezett:

"Miért engedtem volna be őket?"

Csak a neki átadott  prospektusok, bizonyítékok gondos átlapozása után döbbent rá a valóságra. Bevallotta, hogy nem először jártak a református iskolában a szcientológusok, Drogmaratonnak álcázva magukat.

Aztán már csak azt kérdezte, hogy miért nincs országos felvilágosító kampány, miért nem értesítik az iskolákat a veszélyről?

 

Nem adják fel, több tucat iskolába akarnak bejutni napokon belül!

 

Árulkodó honlapjuk szerint csak ezen a héten több tucat újabb iskolában akarják álcázott módon megkezdeni a szcientológiai térítést.

Ha sikert érnek el, nyomban eldicsekednek vele, már csak azért is, mert a %RIPOST% információi szerint az amerikai szcientológiai központból nagy nyomás nehezedik rájuk, hogy minél több fiatalt sikerüljön beszervezniük.

Döbbenetes látvány a szcientológusok honlapján a szentmártonkátai református iskolások "skalpja". Még a gyerekek arcát sem takarják ki, személyiségi jogokat sértve használják fel őket a propagandára... (Mi tettük őket felismerhetetlenné...) Vajon mit szól mindehhez a református egyház, és azok a szülők, akik egy református iskolába íratták be gyerekeiket?

Miért csinálják?

Azért kell  látszólag nemes célok, Drogmaraton, drogellenes mozgalmak, stb., mögé bújniuk, mert a legtöbb embert riasztja a szcientológusok indokolt rossz híre. Tudománytalan, erőszakos módszereik, szektaszerű működésük sok országban még a nemzetbiztonsági jelentésekben is szerepel. Öngyilkosságba hajszolt, adósságcsapdába csalt emberek tragédiái szerepelnek tucatszámra ezekben a jelentésekben.

Módszerük egyszerű. Labilis, nemegyszer drogos embereknek kínálnak sok millióért "kiutat" tudománytalan módszereik révén, lényegében adósságcsapdába csalva őket.

A %Ripost% munkatársai rövidesen végighívják a szcientológusok által újonnan megcélzott iskolákat. Vajon megértették-e és komolyan veszik-e a KLIK néhány hete kiadott figyelmeztetését, vagy őket is becsapják, mint a szentmártonkátai református iskolát?

Ez is érdekelhet

origo.hu

Húsvéti kvíz: Ön tudja a választ az ünneppel kapcsolatos kérdéseikre?

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Annyit nyert a lottón, amiből élete végéig hetente vehet magának egy Lamborghinit

magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

ripost.hu

„48 órával azután váltam el a férjemtől, hogy hozzámentem – megalázó volt, amit tett”

vg.hu

Az orosz hadiflotta is megjelent a Vörös-tengeren

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-