Létrehozva: 2016.05.02.

Kiderült az igazság! Így találták meg az eltűnt magyar zongoristát!

Az elsõ információk szerint Attilát zavart állapotban találták meg Oroszlányban. A Ripost azonban kiderítette, hogy ebbõl egy szó sem igaz! A család tiszta vizet öntött a pohárba.

Közel egy hétig bolyongott az oroszlányi zeneiskola tanára, Licsák Attila. A tehetséges zongoravirtuóz eltűnése bejárta az egész magyar sajtót, többen is attól tartottak, hogy végez magával. Eltűnése előtt ugyanis a munkahelyi stressz miatt összeomlott.

Szombaton több lap is átvette a kemma.hu értesüléseit, miszerint a rendőrök zavart állapotban találták a 27 éves férfit az oroszlányi Móricz Zsigmond utcában.

A %RIPOST% azonban kiderítette: ebből egy árva szó sem igaz!

Megkerestük a szülőket, akik eddig felháborodottan olvasták a fiukról keringő álhíreket. Megtudtuk, Attila egy Jászberény melletti tanyán rejtőzött e,l és az aggódó szülők bukkantak a nyomára.

"Pénteken a rendőrök fogtak egy rövid jelet a fiam telefonjáról egy Jászberény melletti településen. Ahogy ezt megtudtuk, összeállt a fejünkben a kép: a sógorom ott él egy tanyán! Azonnal értesítettük a rendőrséget, és feleségemmel együtt leutaztunk. Attila valóban ott volt! Remekül el tudott rejtőzni, hiszen arra már a madár sem jár..."

- árulta el a %RIPOST%-nak Ferenc, aki nem érti, sógora Attila kérése ellenére miért nem értesítette őket. Jó néhány álmatlan éjszakától megkímélte volna a családot...

Az apa azt is elmondta, az érzékeny fiú egyáltalán nem viselkedett zavartan, a rendőrökkel és a mentősökkel is együttműködő és készséges volt.

És hogy mi áll pontosan eltűnése hátterében?

A család elsőként nekünk árulta el: Attilát teljesen kizsigerelték abban az iskolában, ahol zongorát tanított.

"Nagyon mostohán kezelték, nem fogadták be. Ráadásul most járt le a 3 éves gyakornoki ideje, vizsgát kellett tennie. Emiatt különösen sokat idegeskedett. A vizsgabizottság nagyon igazságtalanul bánt vele és a vezetőség is folyamatosan keresztbe tett neki"

- fakadt ki Ferenc.

A vizsgán aztán Attila nem bírta tovább. Már akkora teher nyomta a vállát, hogy mérgében kikapta a műsort rögzítő kamerás kezéből a gépet, és a földhöz vágta. Teljesen összeomlott.

Érzékeny lelke már nem bírta el az állandó megaláztatást, ezért döntött úgy, hogy messzire menekül az őt ért sérelmek elől...

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

life.hu

Anyatulajdonságok, amelyek minden munkáltatónak csak hasznára válhatnak

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

vg.hu

Megvan, mit kell venni, ha valaki értékálló autót akar

origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-