Létrehozva: 2015.10.26.

Harci kutyával ijesztgeti a terhes nőket a 12. kerület réme

Elvetemült drogosok tartják rettegésben a hegyvidéki lakosságot. Vezetõjük, egy 25 éves, beszámíthatatlan fiatal hosszú idõ óta terrorizálja a környéken lévõ gyerekeket, a kismamákra pedig ráuszítja agresszív kutyáját. Az aggódó szülõk teljesen tehetetlenek, és összefogást sürgetnek.

Hosszú hónapok óta megkeseríti a 12. kerület lakóinak életét az a randalírozó drogbanda, amelyik a MOM Park mögötti szökőkútnál ütött tanyát. Az elvetemült fiatalok már kora délutánra teljesen részegek, füveznek, és terror alatt tartják a környéken lakó gyerekeket.

A tizenévesek leginkább a banda vezetőjétől, egy 25 éves fiútól rettegnek, aki már számos alkalommal bántalmazta és inzultálta a halálra rémült gyerekeket. Volt olyan kislány, akit sörrel öntött le, de a legsúlyosabb az volt, amikor az egyik kisfiút olyan erősen ütött meg, hogy az métereket repült, és fejével betörte a pláza egyik bankjának üvegét. Õt azonnal kórházba kellett szállítani.

A %RIPOST% megkereste azokat a szülőket, akiknek gyerekét már inzultálta a mindenre képes fiatal.

"Õ egy ismert arc a környéken, akitől még a biztonság őrök is félnek! Épp ezért nem is tesznek semmit. Persze volt már, hogy egy éjszakára bevitték a rendőrök, de mindig szabadon engedték. Az én kislányom ott volt, amikor a múlt héten egyik osztálytársát leütötte a bedrogozott fiú, aki állítólag árulja is a kábítószert. Most talán történt némi előrelépés az ügyben, a srác ugyanis állítólag garázdaság miatt előzetesbe került"

- mesélte nekünk az egyik, neve elhallgatását kérő anyuka.

Egy másik szülő kislánya pedig sírva szaladt haza, miután a rém fényes nappal leöntötte őt egy pohár sörrel. Ez az anyuka sem érti, miért nem kapják már el a környéket rettegésben tartó alakot.

"A fiú állítólag többszörösen büntetett előéletű, de nagybátyjáról úgy tudni, hogy rendőr volt. Ez is közrejátszhat abban, hogy még mindig szabadon garázdálkodhat. Pedig nemcsak a gyerekekre, hanem a kismamákra is veszélyt jelent. Van ugyanis egy agresszív harci kutyája, amivel halálra rémíti őket"

- árulta el a %RIPOST%-nak az aggódó és dühös anyuka.

A szülők megelégelték a tehetetlenséget, és úgy döntöttek, összefognak a 12. kerület réme ellen. Az őszi szünet után egy közös találkozót szerveznek, és az egyik főrendőr segítségét kérték, hogy végre elkapják a hegyvidéki rémet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félelmetes katonai szövetség jött létre a NATO ellen

origo.hu

Olaszország válaszolt Macron őrült, világháborús tervére

life.hu

Az év egyik legszebb csillaghullása várható vasárnap hajnalban

life.hu

Egy ruhadarab, amit SOHA ne viselj repülőn: a légiutas-kísérő elárulja miért

origo.hu

Áttetsző felsőben mutogatja hatalmas melleit Metzker Viki - kép

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

ripost.hu

„Pénzt kérek a pasimtól, amikor nálam van: a víz nincs ingyen”

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-