Létrehozva: 2015.08.27.

Ezért lőtte fejbe apját Gábor

Augusztus közepén ragadott fegyvert a férfi, aki autójában lõtte le édesapját, majd maga ellen fordította puskáját.

Ahogy a %RIPOST% is megírta, a 34 éves Zs. Gábor augusztus 16-án hajnalban autójában lőtte le saját édesapját, majd ugyanezzel a fegyverrel öngyilkosságot követett el.

"A történteknek nem voltak tanúi, így a kettős helyszínen talált nyomokból és a családtól, ismerősöktől gyűjtött adatokból kell összeraknunk, mi történt aznap hajnalban – mondta Karácsony László alezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának helyettes vezetője a Zsaru magazinnak. – Az eddigi adatok szerint az apa személyautójával hajnalban Kaskantyúra indult édesanyjához. Tanyájuktól földúton közelítette meg az 54-es főutat, ott találkozott az autójával szemből érkező fiával. Az apa az út szélére húzódott, Zs. Gábor pedig apja gépkocsija mellé érve lehúzta saját autója ablakát, majd a kocsiból sörétes vadászfegyverével kétszer rálőtt apjára, aki azonnal meghalt.

Az adatgyűjtés során kiderült,  Gábornak régóta feszült volt a viszonya családja szinte minden tagjával. A közös rendezvényekre nem hívták meg, magánélete miatt megszólták, a családi vállalkozásban csak mellékszerepet kapott.

A végzetes reggel előtt összes pénzét kivette a bankból, majd autójába bekészítette mindkét vadászfegyverét és hozzájuk a lőszereket. Feltehetően apja tanyájára tartott, amikor véletlenül találkoztak, és Zs. Gábor úgy döntött, ott végez az 57 éves férfival. A gyilkosság után továbbhajtott a tanyához, odaérve tudatosulhatott benne, mit tett, és maga ellen fordította a fegyverét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Zs. Gábor ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőröknek a gyilkosság minden részletét fel kell tárniuk, akkor is, ha a nyomozás végén az elkövető halála miatt meg kell szüntetniük az eljárást.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális támadásra készülnek az oroszok

metropol.hu

Rémület Budapesten: Felmászott egy ember a Szabadság hídra, azonnal rohantak a tűzoltók

mandiner.hu

Ezek az aranyos bevándorlók németül is leírták mit szeretnének: a kalifátus a megoldás!

metropol.hu

Most érkezett: baj van, fontos szakaszon nem jár az 1-es és a 14-es villamos

vg.hu

Munka Ausztriában: otthagyják a magyarok – ez áll a háttérben

origo.hu

Dundikát sokkolta Hugh Hefner legendás villája

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

ripost.hu

Kellemetlen: Till Attila nagyon megszívta, erre még ő sem számított

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-