Magyar Péter lehet a következő baloldali politikus, akit erőszak miatt ítélnek el

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.02.

Női és férfi trendi nyári pólók (x)

Minden női és férfi ruhatár alapja? Pólók! Nehéz elképzelni a hétköznapi outfiteket és az edzőszetteket egy kényelmes, praktikus és mindig trendi póló nélkül. Különösen nyáron sportos hangulatú, jól sikerült szettek alapja lesz. Azon gondolkozol, hogy milyen fazonú és színű modellt válassz, hogy egyszerre élvezd a kényelmet és a remek megjelenést? Lesd meg a nálunk kapható női és férfi pólókat, amik tökéletes választásnak bizonyulnak a napfényes nyári napokra.

Pólók – mindig trendik

Akár a streetwear, akár a sporty vibe vagy az eklektikus mix mellett döntesz, szükséged van a megfelelő alapdarabra, ami kiindulópontja lesz remek szettjeidnek. A pólók univerzális ruhadarabok, amik beválnak minden olyan szituban, amikor a híres „nincs mit felvennem” fordul meg a fejedben. A trendeket a fazonok és a színverziók keveréke uralja. A kínálatunkban megtalálod a basic pólókat és a feltűnő modelleket is, amik főszerepet játszanak majd az outfitedben. A választásod az oversize típusú, rövidített vagy testhezálló fazonra esik? Minimalista modellt keresel, vagy esetleg egy nagy, kontrasztos logóval ellátott változatot? Mielőtt közelebbről megismernéd a legjobb női és férfi pólókat, ne feledd, hogy érdemes egy közismert márkában bízni. Akár a The North Face, a Levi's vagy a Fila pólóit választod, biztos lehetsz abban, hogy egy megbízható darabot kapsz, ami kellemes tapintású anyagokból készült és az aktuális trendeknek megfelelő dizájnnal hódít.

Fotó: jdsports.hu

Női pólók – a városi szettek alapja

Az új póló keresésekor érdemes választani egy könnyű pamutból készült modellt. A természetes, légáteresztő anyag tökéletes a pihenéssel töltött forró nyári napokra. Ha a napsütéses időt inkább kinti sportolásra használnád ki, akkor válaszd az intenzív edzéshez szánt modellt. A Dri-FIT technológiával ellátott Nike pólók ideálisak, mivel mindig szárazon és frissen tartanak. És hogy milyen trendek uralják a női pólók formatervezését? A '90-es és '00-as évek esztétikájának visszatérésével az oversize fazonú, laza pólók újra népszerűek, és egyaránt jól illenek a sport ihlette és streetwear szettekhez. Az előbbit biciklis rövidnadrággal és sneakerrel, az utóbbit pedig military nadrággal vagy mom fit farmerrel viseld. A rövidített fazonú felsőknek is ott a helye a ruhatáradban. Az élénk árnyalatokban pompázó női crop topok tökéletes alap a nyári outfiteknek. Kapd fel nadrághoz vagy magas derekú szoknyához, és egészítsd ki a lookod kedvenc sneakereddel. Természetesen ne hagyd ki az időtlen városi klasszikust sem – az egyszerű fehér pólót. Egy top brand készítette basic póló több szezonon át kényelmet nyújt, és számos nagyszerű, különböző stílusú szett alapja lesz.

Férfi pólók a nyári napokra

El tudod képzelni a férfi pólók nélkül? Mi sem! A topmárkák pólói igazi kötelező darabok a minimalista és a merész szettek rajongói számára egyaránt. Az egyszínű piros, sárga vagy élénkzöld pólók tökéletesen helytállnak a laza, sportos outfitekben. A focimezeket tükröző Champion pólók is jó választás. Inkább valami visszafogottabbat szeretnél? Válaszd a Jordan pólókat, amiket csak az ikonikus Jumpman logó díszíti. Ezek különösen jól passzolnak a kosárlabda ihlette outfitekhez – casual rövidnadrággal, sildes sapkával és bokáig érő sneakerrel. Olyan modellt keresel, ami kiemeli a személyiséged és egyedi városi szetted? Válassz egy olyan printes pólót, ami tükrözi a kedved, vagy például egy olyan szlogennel díszített felsőt, ami motivál a mindennapi nehézségek leküzdésére.

Fotó: jdsports.hu

Hol találsz női és férfi trendi pólókat? Lesd meg a JD Sports széles választékát – online vagy az üzletünkben.

(x)

 

origo.hu

A gigamellű szőke szépség otthagyta az Eb-ről lemaradó bukott angol focistát - képek

ripost.hu

„Ne avassátok már szentté...” - szétszedik a koncertje miatt az RTL sztárját

mindmegette.hu

Nyári ebédötletek: gyors és egyszerűen elkészíthető fogások kánikula idejére

mandiner.hu

Minden eddiginél durvább sértést kapott Magyarország Ukrajnából

ripost.hu

10 év után sem jön a baba a magyar műsorvezetőnél és párjánál, és nem szerelmesek egymásba

mandiner.hu

Roger Köppel: Orbán merész tervet eszelt ki Európa jövőjéről

ripost.hu

Ezzel el is dőlt Szoboszlai jövője? Súlyos döntést hozott a Liverpool új edzője

mindmegette.hu

Nagyszüleink kedvence a rántott krumpli: így készítsd ezt az olcsó finomságot

ripost.hu

Lenyűgöző IQ-d van, ha legalább 7 kérdésre helyesen válaszolsz

ripost.hu

„Nem lehet megkötni senki kezét" - döntöttek Marco Rossi sorsáról a magyar exkapitányok

ripost.hu

Rád fog kacsintani a szerencse, ha ez a csillagjegyed

ripost.hu

Magyar Péter úgy él, mint egy aranyifjú: számolatlanul szórja a pénzt, fiatal lányokkal mulat

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Eszpresszó kávéfőzők – a tökéletes otthoni kávé élményének kulcsa (x)

PR

5G és IoT: ezért jó, ha a gépek és szenzorok is villámgyorsan beszélgetnek (x)

PR

Itt a nyári szünet, sok család választja a táborokat a gyermekeknek (x)

PR

Hol dolgozhatunk bérszámfejtőként? (x)

PR

A használtautó adás-vétel még sosem volt ilyen kényelmes és biztonságos

PR

Hogy is állunk a törékenységgel? Ma már az üveg a legextrémebb helyzetekben is megállja a helyét

PR

Álmodozók és befektetők paradicsoma: Eladó a történelmi Barkóczy-kastély (x)

PR

Így érhetsz el luxus összhatást lakásodban minimális költséggel (x)