Létrehozva: 2024.03.13.

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

A tavasz beköszöntével nemcsak a természet kel új életre, hanem a divatvilág is friss színekkel és stílusokkal várja a változást szeretőket. Különösen igaz ez a tornacipőkre, amelyek nemcsak kényelmesek, de megfelelő választással igazi stílusnyilatkozatot is tehetünk velük. De vajon milyen színek és márkák lesznek idén tavasszal a legdivatosabbak? Cikkünkben bemutatjuk a legújabb trendeket, és azokat a márkákat, amelyeket érdemes közelebbről is megismerni (x)

Szerző PR cikk

Fotó: ccc.eu/hu

A tavasz színei a cipődivatban

Amikor a szürke téli napok után végre beköszönt a tavasz, szinte mindenki vágyik a színek és az új kezdetek erejére. A tornacipő modellek esetében ez különösen igaz, ahol az idei szezonban elsősorban a pasztell színek dominálnak. A lágy rózsaszín, a friss mentazöld, vagy éppen a nyugtató égkék árnyalatai tökéletes választásnak ígérkeznek, hogy belevigyük a tavaszi frissességet a mindennapjainkba. Természetesen, a klasszikus fekete tornacipő sem megy ki sosem a divatból, hiszen ez a szín tökéletes alapot nyújt bármilyen összeállításhoz.

Az időtlen klasszikus – a fekete tornacipő 

A fekete tornacipő az örök klasszikus, amely minden évszakban és minden stílusban helyt áll. Egy fekete tornacipő nemcsak, hogy praktikus választás a mindennapokra, de elegáns megjelenést is biztosít, akár egy sportos, akár egy lezser vagy egy elegánsabb összeállításban alkalmazzuk. A fekete szín kiválóan kombinálható bármely más árnyalattal, így egy fekete tornacipővel sosem lőhetünk mellé. Ráadásul a CCC kínálatában található márkák számos stílusban és kialakításban kínálnak fekete tornacipőket, így mindenki megtalálhatja azt a modellt, ami a leginkább tükrözi az egyéni stílusát. Nem túlzás, hogy egy fekete modell mindenki gardróbjában helyet kell, hogy kapjon, annyira alapdarab.

Márkák, amelyekre érdemes figyelni

A CCC kínálatában számos márkát találunk, amelyek tökéletesen illeszkednek az idei tavaszi trendekbe.

  • Sprandi – a Sprandi tornacipői ideálisak azok számára, akik a sportos kényelmet és a stílusos megjelenést egyaránt fontosnak tartják. Legyen szó futásról, városi sétáról vagy egy casual munkahelyi outfit kiegészítéséről, a Sprandi színes és dinamikus választéka minden igényt kielégít.
  • DeeZee – a DeeZee márka a merészebb divatrajongóknak kínál megoldást, akik nem félnek feltűnő, trendi tornacipőket viselni. Az idei kollekcióban a metálos fények és az élénk színek keverednek, így biztosítva, hogy viselőjük kiemelkedjen a tömegből.
  • Vans – a Vans tornacipői hosszú évek óta a streetwear elengedhetetlen kellékei. Az idei tavaszi szezonban a Vans a klasszikus formák mellett új, izgalmas mintákkal és színekkel rukkol elő, így a már jól ismert modelljeik új köntösben kerülnek a boltok polcaira.

A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy frissítsük cipőkollekciónkat, és egy kis színt vigyünk a mindennapjainkba. A CCC kínálatában fellelhető márkák széles választékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tornacipőt, legyen szó bármilyen stílusról vagy színpalettáról. Ne hagyjuk ki a lehetőséget, hogy idén tavasszal mi is trendi és stílusos lábbelikkel lépjünk az új évszakba, főleg, hogy a vásárlást akár online, akár személyesen is lebonyolíthatjuk.

 

Szerző PR cikk

Ez is érdekelhet

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

metropol.hu

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

mandiner.hu

Medgyessy megfejtette, s leszögezte: ekkor fog megbukni Orbán Viktor (VIDEÓ)

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált