Létrehozva: 2024.01.31.

Év Magyar Autója Közönségdíj 2024: Szavazzon a legjobbra! (X)

Közeledik az igazság pillanata: március 7-én kiderül, mely autók győznek az Év Magyar Autója 2024 verseny különböző kategóriáiban (Év Magyar Autója 2024, Magyar Év Autója 2024, Év Zöldautója 2024). Tizennégy győztest a zsűri hirdet ki, de a közönségdíjasról a közvélemény dönt.

Szavazzon kedvenc autójára, döntse el, melyik legyen az Év Magyar Autója verseny idei közönségdíjasa!

Melyik autó lehet a győztes? 

A közönségdíjat 2020-ban a Kia XCeed, 2021-ben az esztergomi Suzuki Vitara, 2022-ben és 2023-ban a szintén esztergomi Suzuki S-Cross nyerte. A 2024-es díjakra 21 márka 39 autót jelölt, a közönségdíjas ezek közül kerül ki.

Jelölt autók: Alfa Romeo Tonale phev, Audi Q8 e-tron, Audi RS Q3 Sportback, BMW i5, BMW M2 Coupé, BMW XM, Citroën C5 Aircross Hybrid, Cupra Formentor VZ5, DS 3 E-Tense, Ford Bronco, Ford Ranger Raptor, Hyundai Kona, Hyundai Kona electric, Jeep Avenger, Lexus LBX, Lexus LM, Lexus RZ, Mazda CX-60, MG4, MG5, Nissan Ariya, Nissan X-Trail, Nissan e-Townstar, Nissan e-Townstar Van, Opel Astra Sports Tourer, Peugeot 3008, Renault Clio, Renault Rafale, Skoda Enyaq Coupé, Subaru Crosstrek, Toyota C-HR, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Prius, Volkswagen Amarok, Volkswagen ID.3, Volkswagen ID.7, Volkswagen T-Cross, Volkswagen Touareg

A 2024-es díjakra az alábbi kategóriákba neveztek a magyarországi gyártók és importőrök: magyarországi gyártású autók, városi autók, családi autók, üzleti autók, prémium autók, szabadidő-autók, sportautók, kishaszonjárművek, zöld városi autók, zöld családi autók, zöld üzleti autók, zöld prémium autók, zöld szabadidő-autók, zöld kishaszonjárművek.

Hogyan szavazhat?

A közönségszavazásban résztvevők a szavazatukat egy emailcímmel csakis egy autóra adhatják le a EZEN AZ OLDALON . A közönségszavazás-szabályzat és az adatkezelés részletei ezen a linken érhetők el. A szavazók személyes adatait a szervezők kizárólag a hatályos jogszabályok alapján a közönségszavazás lebonyolítása érdekében kezelik, az adatok (nevek, email- és IP-címek) semmiféle adatbázisba nem kerülnek be, ezeket az eredményhirdetést követően véglegesen törlik.

A szavazás menete

A közönségszavazásban csak azok vehetnek részt, akik február 29-ig leadták valamelyik autóra a szavazatukat, megadták nevüket és emailcímüket. Az Év Magyar Autója Közönségdíj 2024 szavazásban mindenki részt vehet, kivéve az Autós Nagykoalíció és a verseny lebonyolításában közvetlenül közreműködő cégek és szervezetek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. A szavazás végeredményét, az Év Magyar Autója Közönségdíj 2024 győztesét március 7-én a többi díj nyerteseivel együtt jelentjük be. Érvényesen szavazni csak a beküldött valós név és valós e-mail adatok hiánytalan kitöltésével lehet. Szavazni február 29-én 23.59 percig lehet.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Franciaország szerint Ukrajnának nincs más választása

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

Zokogásban tört ki Rubint Réka, amikor észrevette, mi van Schobert Norbi telefonjában

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

ripost.hu

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált