Létrehozva: 2023.09.25.

Hogyan védjük iPhone 15 készülékünket?

Ha már egyszer a várva várt csúcsmobil debütál, akkor még jó, hogy pont a védelméről nem érdemes megfeledkezni. Sokan elkövetik ezt a szarvashibát, aminek a következménye egy nagyon új, nagyon menő, nagyon modern mobil betört, megrepedt kijelzővel vagy hátlappal. Nem nehéz belátni, hogy ez a felállás a legkevésbé sem vonzó! Nézzük meg, hogy miként biztosítható be a készülék védelme! (x)

Tokot, de milyet?

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy az iPhone 15 Pro telefontokok között célszerű szemezgetni. Sokan abban reménykedtek, és talán még mindig reménykednek, hogy az előző szériáról megmaradt tokok is megfelelőek lesznek erre a célra. De nem! Bár hatalmas változtatásokról nem beszélhetünk megjelenés tekintetében, ugyanakkor akkora differencia mégis tapasztalható, ami miatt a korábbi tokok nem optimálisak. Ki lehet próbálni persze, csak nem kell meglepődni akkor, amikor a telefon egy rossz mozdulatot követően ripityára törik azért, mert a tok a legkevésbé sem optimális.

Fotó: smartdiszkont.hu

Az tehát nem képezheti vita tárgyát, hogy kizárólag a speciálisan iPhone 15 Pro-ra szabott tokok jöhetnek számításba. Itt viszont már nagy a szórás, ugyanis többféle kialakítás is elérhető, amik kivétel nélkül megfontolásra és használatra méltóak.
Ha a fentiekben megemlítettük a kicsit sem szívderítő ripityára törés eshetőségét, akkor az egyik legkedveltebb toktípus az ütésálló variáció. Nyilván ettől még a telefon nem válik sérthetetlenné, nem érdemes nagy magasságból megreptetni például, de a kisebb, ugyanakkor mégis mindennaposnak mondható ütődések, karcolódások nem okozhatnak látványos problémát. Bár a tok a hátlapot védi elsősorban, specifikus kivitele lehetővé teszi a kijelző bebiztosítását is.
A másik abszolút kedvenc a magsafe kompatibilis alternatíva. Mivel ez a tulajdonság nem mindegyik tok sajátja, ezért ildomos rá külön hangsúlyt fektetni, amennyiben ez a specifikáció egyénileg lényeges. A gyári darabok évről évre lenyűgözően stílusosak, egy az egyben igazodnak a készülékek elegáns megjelenéséhez. Ez alól a 15 Pro sem kivétel természetesen. A választék hatalmas, így a beruházást megelőzően jó ötlet tételesen végiggondolni azokat a jellemzőket, amik személy szerint fontosak, és ezek alapján megtalálni azt a fajtát, ami minden tekintetben ideális.

A tok önmagában elegendő a maximális védelem garantálásához?

Nem! Sokan úgy vélik, hogy a telefontok untig elég, felesleges túlgondolni ezt az egészet. Ezzel az okfejtéssel az a probléma, hogy hibás. Mert a tok, ahogy arra fentebb is céloztunk, elsősorban a hátlapot védi, természetesen a kijelzőre is hatást gyakorol, de a képernyő akkor is külön odafigyelést követel. Az iPhone 15 Pro kijelzővédő üvegfólia közbenjárásával azonban gyorsan és határozottan megnyugtatóan rendezhető ez a helyzet. A fólia arra hivatott, hogy a képernyő épségéért feleljen, és a gyakorlati tapasztalat azt mutatja, hogy ebben kimagaslóan teljesít, mégpedig hosszú távon. Ez sem azon beruházások közé tartozik, amit túlságosan sűrűn meg kell ismételni. Természetesen, ha a fóliának sikerül elhárítania mondjuk egy karcolódást, ütődést azon az áron, hogy megreped, akkor érdemes minél előbb lecserélni, mert ha már károsodott, az egyet jelent azzal, hogy veszített az ellenállóságából.

Mennyire torzul a fentiek fényében az iPhone 15 Pro nem elhanyagolható szépsége?

Sokan félnek attól, hogy ha tokkal és fóliával is felszerelkeznek, akkor bár a biztonságos használat feltételei teljesülnek, ellenben a mobil eredendően vonzó kisugárzása csorbul. Valószínűleg ez így is lenne akkor, ha ezek a kiegészítők nem lennének stílusosak és szemet gyönyörködtetőek. De azok – vagyis nem, hogy nem csorbítják a telefon vonzerejét, hanem tovább fokozhatják azt.

(x)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyiban is fotózták A sógun gyönyörű színésznőjét - itt vannak a legjobb privát képei

origo.hu

Itt a NATO-főtitkár drámai fenyegetése: még egy lépéssel közelebb a világháború

borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

magyarnemzet.hu

Megvan a bűnbak, szétszedik a Bayern sztárját a Real elleni iksz miatt

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

travelo.hu

Ritka virág bontotta ki szirmait a Dél-Mezőföldön

ripost.hu

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Óráink vannak hátra: felhőszakadással, jégesővel esik vissza a hőmérséklet 15 fokot

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Innovációval a gyerekek életéért (x)

PR

Lakóautó bérlés: amiket érdemes tudni

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált