PR

Szerző B.V.

Létrehozva: 2023.09.25.
Módosítva: 2023.09.27.

Birkenstock, avagy kényelem és stílus egyben

Stílusos, kényelmes, és egyedülálló! Kell ennél több? (x)

Van az a fajta stílusosság, ami annyira egyedi, magával ragadó és különleges, hogy ezer közül is felismerhető. Vajon akad ennél nagyobb dicséret egy márka számára? Aligha! Hiszen a legtöbb gyártó erre vágyik, hogy kitűnjön a tömegből, hogy a terméke tényleg beazonosíthatóvá váljon, mert akkor az azt jelenti, hogy sikerült megvalósítani az egyedülálló dizájnt. Ahogy ezt a Birkenstock is tette!

Summer female shoes - sandals (birkenstock) and slippers on yellow background with copy space. Top view. Minimal flat lay. Selection concept
Birkenstock, avagy kényelem és stílus egyben. Fotó: ecipo.hu

Mi a brand titka?

Az innovatív hozzáállás. Elég csak végignézni a https://ecipo.hu/c/ecipo/marka:birkenstock oldalon található lábbeliket. Mindegyik hordásra teremtett, ugyanakkor egyik sem vall szégyent akkor, amikor a strapabírás az elvárható. Ez a fajta helytállás ráadásul maradéktalan kényelemmel és szemeket gyönyörködtető stílusossággal társul. Azért ez így, ebben a formában kétségtelenül jól hangzik, és tagadhatatlan, hogy jól is néz ki.

A Birkenstock elsősorban mégsem a dizájnjával érintette meg a vásárlói szívét, legalábbis kezdetben semmiképpen sem. A cég alapítójának már a felmenői is cipészek voltak, azaz a szakmaiság rendelkezésre állt. Ezen túl Konrad Birkenstock elhivatott volt az újdonságok felé, így aztán olyan lábbelik gyártásába fogott, amik addig egyszerűen nem léteztek. A betét volt a modellek lelke, ami idomult a talpakhoz. Napjainkban már ismerjük ezt a típusú kialakítási megoldást, de a 19. században ez elképesztő, mondhatni forradalmi lépésnek számított. Na, és innen indult a rajongás, ugyanis az akkoriban fürdőbe járók rajongtak ezért a jellegű kényelemért, ami mindennek tetejében még egészségügyi szempontból is előnyöket tartogatott. Konrad Birkenstock bevallása szerint gyógyászati segédeszközként tekintett az általa megteremtett cipőkre, s igazán ezen túlnyúló ambíciója nem is volt. Nem akart világhírnévre szert tenni, és nem akarta rajongók millióit. Mégis megkapta!

 

Sem a stílusosság, sem a kényelem nem szenvedhet csorbát?

A márka háza táján egészen biztos, hogy nem. Mindegyik cipő komfortos viseletet kínál, mégpedig nem a hétköznapi értelemben. Nem pusztán kényelemről van szó, hanem a lábujjak, talpak, lábfejek egészségéről. Az egészséget támogató komfort, meg a köznapi kényelem között óriási a különbség, és ez az eltérés hosszú távon mutatja meg magát a legjobban. A hosszú táv mind időben, mind kilométerekben értendő. Úgyhogy mehet az utazás, kirándulás, túrázás, vagy akár jöhetnek a rohangálással teli mindennapok, a brand nyújtotta minőség garantáltan nem dobja be a törölközőt.

Stylish rattan bag, coconut, birkenstocks, palm branches, sunglasses on blue background. Banner. Top view with copy space. Trendy bamboo bag and white shoes. Summer fashion flat lay
Stílusos, és kényelmes is. Fotó: ecipo.hu

Mivel érdemes még túl a lábbelin készülni?

Például valamivel, amibe bele lehet pakolni a szükséges holmit. A márkás hátizsákok nemcsak azért jó ötletek, mert pazarul mutatnak, bár ez sem egy utolsó szempont, hanem azért is, mert tényleg minden elfér bennük, ami csak kellhet, ráadásul több méretben is beszerezhetőek. Úgyhogy aki nem most szeretne világ körüli útra indulni, könnyedén ráakadhat a paramétereiben megfelelő modellre, ami a mindennapokban jól teljesíthet, és még mindenekfelett stílusos is. Mert az örök törvény tényleg örök, miszerint cipő és táska akkor jó, ha passzolnak egymáshoz. A Birkenstock pedig a legjobb társítást érdemli!

 

(x)

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Dadog, makog, összevissza beszél a zavarba jött Cseh "Katka" - videó

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

metropol.hu

Házasság első látásra: Bogi felfedte az igazságot

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

metropol.hu

Próbáld ki tudásod és érettségizz velünk!

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

travelo.hu

Kiskacsákat mentettek meg a tűzoltók

ripost.hu

Dallos Bogi megmutatta kisfia cuki arcát: „Gyönyörű szeme van a kishercegnek” - Fotó

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

Innovációval a gyerekek életéért (x)

PR

Lakóautó bérlés: amiket érdemes tudni

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)

PR

Női energiák mozgatják az idei Gourmet fesztivált