Létrehozva: 2023.07.28.

Autóval nyaral? Tegye élvezetesebbé a természetben való barangolást az AERIUM hordozható elektromos rollerrel!

A nyaralási szezon már javában tart, és itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek.

Az emberek nagy része saját gépkocsival megy nyaralni, ami elsősorban az utazás során nyújt rugalmasságot és szabadságot. Gépkocsival azonban nem lehet mindenhová eljutni, különösen, ha vidéken járunk. Ezért érdemes magunkkal vinni egy összecsukható elektromos rollert, amellyel olyan helyekre is eljuthatunk, ahová autóval még akkor sem jutna el, ha egy szakaszon gyalog kellene mennie.

 

Ezzel összefüggésben vettük fel a kapcsolatot az Aerium.hu webáruházzal, akik az elektromos rollerek kiváló szakértői. A webáruház többek között a saját AERIUM márkájának forgalmazója, amely a legjobb árkategóriájú modelleket kínálja. Velük együtt összeállítottunk egy könnyen áttekinthető útmutatót az összecsukható elektromos rollerekről, amelyeket nemcsak nyaraláskor használhatjuk.

Az összecsukható roller még az egyenetlen tereppel is játszva megbirkózik

Ha autóval megy nyaralni, és szeretne időt szánni a vidék és a természeti szépségek felfedezésére, mindenképpen érdemes elgondolkodnia egy elektromos roller vásárlásán. Ezek nemcsak a városokban, hanem terepen való közlekedéshez is nagyon népszerűek. A megfelelő modellel erdei és hegyi utakon egyaránt boldogul.

Először is győződjön meg arról, hogy az elektromos rollerrel való közlekedés engedélyezett-e az adott útszakaszon. A terepre szánt elektromos rollernek erős és stabil konstrukcióval kell rendelkeznie. Fontos azonban a teljesítménye és a sebessége is. A nagyobb akadályok leküzdéséhez nagy erőre van szükség, ezért a hagyományos modellekkel ilyen helyeken sajnos nem lehet boldogulni.

Fotó: Aerium.hu

A legjobb elektromos rollernek valami extrát is nyújtania kell, például azt, hogy alkalmazáson keresztül vezérelhető vagy könnyen összecsukható. Az AERIUM Coolfly 2000 W Dual elektromos roller mindkettővel rendelkezik - ez az Aerium.hu kínálatának egyik legerősebb elektromos rollere.

Ráadásul 2000 W-os dupla motorral is fel van szerelve, amely segít leküzdeni a nagy emelkedőket vagy az egyenetlen terepet. Ugyanakkor teljes feltöltéssel akár 70 km-es hatótávolságot is elérhet.

A hagyományos városi modellekhez képest ez a terepjáró elektromos roller a sebességével is meglepetést okoz, amely akár 60 km/ó-ra is felmehet. Ehhez képest a legolcsóbb terepjáró elektromos rollerek 40 km/ó sebességet teljesítenek, ami csak enyhébb terepen elegendő.

Az AERIUM Coolfly 2000 W Dual elektromos robogó kiváló minőségű tárcsafékekkel van felszerelve, amelyek rendkívül érzékenyek és rövid fékutat biztosítanak - így nagy sebességgel való közlekedés közben is könnyen fékezhet. Ezzel a járművel sokkal biztonságosabb lesz a rollerezés, nemcsak az Ön, hanem a környezetében lévők számára is.

Fotó: Aerium.hu

Az elektromos roller tárolhatósága kiváló

Utazáskor kulcsfontosságú a tárolás lehetősége. Ez az összecsukható elektromos roller könnyen tárolható az autó csomagtartójában, vagy akár kézben is átvihető olyan helyeken, ahol csak a gyalogos közlekedés engedélyezett. A könnyű szerkezet és az egész gép súlya ilyen szempontból is fontos. Egy terepjáró elektromos robogó általában mindenképpen nehezebb a nagyobb és erősebb motor miatt.

Az AERIUM Coolfly 2000 W Dual elektromos robogó ennek ellenére viszonylag könnyű - a teljes súlya 29 kg. A gép hordozása így a legtöbb ember számára nem jelent gondot. Arra is számíthat, hogy a gép könnyen összecsukható, amelynél a roller elülső része az álló részre hajtható le. Így összecsukva a gép egyszerűen elhelyezhető az autó csomagtartójában anélkül, hogy túl sok helyet foglalna.

Fotó: Aerium.hu

Élvezze a zavartalan vezetést, ahol csak akarja

A terepjáró elektromos rollert szinte bárhol használhatja, nemcsak a természetjáró ösvényeken, hanem kerékpárutakon vagy közúton haladva is. Nehéz terepviszonyokhoz a legjobban egy felfüggesztéssel ellátott elektromos roller illik, így sokkal kényelmesebb lesz az egyenetlen terepen való közlekedés. A legolcsóbb elektromos robogók általában első vagy hátsó rúgózással rendelkeznek.

Fotó: Aerium.hu

A vezetést két üzemmód könnyíti meg. Az első, a DUAL MOTOR, mindkét motort 2000 wattos maximális teljesítménnyel kapcsolja be, így könnyedén megbirkózhat a magas emelkedőkkel és a nehéz tereppel. A kevésbé igényes utakhoz a SINGLE MOTOR üzemmód áll rendelkezésre, egyetlen 1000 wattos motorral.

Akár az AERIUM Coolfly 2000 W Dual elektromos robogó érdekli, akár más modell iránt érdeklődik, forduljon bizalommal az Aerium.hu webáruházhoz. Az áruház szakemberei nem csupán a megfelelő gép kiválasztásában, hanem az azt követő szolgáltatásokban is segítenek Önnek. A webáruház emellett az eredeti alkatrészek és az összes tartozék gyors szállítását is biztosítja.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újra durva eső csapott le Dubajra, ismét megbénult a reptér

origo.hu

A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

borsonline.hu

Öröm és bánat egyszerre: megszülettek a két gyermekét eltemető nagymama ikerunokái, de egyikük már az angyalok közt van

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

mandiner.hu

Újabb kutatás cáfolta meg Zelenszkij őrült elméletét

origo.hu

Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

PR

A tökéletes eljegyzési gyűrű kiválasztásának tökéletes útmutatása a Glamira segítségével

PR

Innovációval a gyerekek életéért (x)

PR

Lakóautó bérlés: amiket érdemes tudni

PR

Lesz egynapos autópálya matrica? (x)

PR

Ez lehet a vége, ha nem tároljuk megfelelően a kerti szerszámokat

PR

A konditerem akár kifutóvá is válhat… (x)

PR

Megjött a nagy hír: Melanie C, a Spice Girls sztárja a szegedi Deja Vu Fesztiválon ad koncertet (x)

PR

Tornacipő tavaszra – milyen színek lesznek a legdivatosabbak? Milyen márkákat érdemes ismerni? (x)