1 éve

3+1 szuper szabadtéri program a nyárra

Elérkezett az idő, hogy mindannyian mosolyogva tekintsünk előre, és újra nekilóduljunk a tökéletes nyárnak. Íme négy igazán csábító nyári program.

Budapest Sup Fesztivál a Parlament Rakparton – július 17.

Hatodszorra is elérkezett a lehetőség megnézni csodaszép fővárosunkat, Budapestet egy teljesen új szemszögből – a Duna kellős közepéről. Még nem tudod mi az a SUP, de sikerült felcsigáznunk az érdeklődésed? A látványos, vizes programról itt tudhatsz meg többet:

Alsóörsi Sörfesztivál – július 6 – 11.

Július 6. és 11. között közel 30 sörfőzde több mint 100 féle söre hív kóstolásra és koccintásra Alsóörsön, így két csobbanás között sem kell aggódnod a megfelelő testhőmérséklet miatt: jéghideg sörömök gondoskodnak a nyári forróság elleni védekezésről. Magyar, cseh, belga, angol és német sörökkel, sörkóstolókkal, street fooddal és klasszikus fesztiválkajákkal várnak titeket. A sörfesztivál részletes programja itt:

Tiszafüredi Halas Napok – július 7 – 10.

Az idei Tisza-tavi Halas Napok fesztivált július 7-10. között rendezik meg Tiszafüreden. Lesz rengeteg koncert, kézműves termékek vására, gyermekjátékok, finom tiszai ételek-italok és sok-sok meglepetés! Fellép többek között a Bёlga, a Kowalsky meg a Vega, a Bohemian Betyars, Péterfy Bori & Love Band és a Kiscsillag is. A többi fellépőről itt olvashattok:

Plusz 1 program:

Rosalia – Rosé és Pezsgő Liget – július 2 – 4.

Azoknak a borrajongónknak, akiknek nincs más vágyuk, mint újra együtt koccintani a legkedvesebb barátainkkal egy gyönyörű ligetben, hatalmas fák árnyékában és örülni egymásnak, a pillanatnak, azok feltétlen látogassanak ki július első hétvégéjén a ligetbe. A fesztivál részletes programját itt találjátok:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!