Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2023.06.04.

A dollárbaloldal fegyvert és katonát küldene Ukrajnába

Egyértelmű szándékok...

A dollárbaloldal a kezdetektől fogva a háború pártján áll, hogy teljesítse a guruló dollárokért cserébe kiszabott feladatát. Többször kiderült, hogy magyar katonákat és fegyvereket küldenének a háborús övezetbe. Pedig a felmérésekből ők is tudhatják, hogy a magyarok döntő többsége a béke és a magyar kormány mellett áll. Mivel a baloldal minden nap egyre erőteljesebben teszi nyilvánvalóvá a háborúpárti hozzáállását ezért a Fidesz bejelentette azt, hogy kampányt indít azért, hogy megmutassa, mire is készül a háborúpárti baloldal, és hogy milyen következményei lennének a totális háborúnak.

Már a háború kitörésekor világossá vált, hogy a baloldal háborúpárti és belesodorná az országot a borzalmas fegyveres konfliktusba. A guruló dollárokkal kitömött baloldal folyamatosan azt harsogja, amit a brüsszeli és az amerikai szponzorok elvárnak. Ez pedig nem más, mint Magyarország belekényszerítése a fegyverszállításokba és a több mint egy éve pusztító háborúba. 

A napokban Karácsony Gergely baloldali főpolgármester tett hajmeresztő kijelentéseket az ATV műsorában. Budapest főpolgármestere szerint háborúban állunk Oroszországgal. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában ezt mondta:

... éppen egy háborúban állunk azzal az országgal, amely beszállítója volt ennek a metrókocsibeszerzésnek. Ők szankciós listán vannak, ezért nagyon nehéz bármilyen jogunkat érvényesíteni.

Tehát, mint jól látszik Karácsony Gergely szerint háborúban állunk Oroszországgal.

KARÁCSONY GERGELY KIJELENTÉSE ÚJONNAN MEGMUTATTA, HOGY MENNYIRE HÁBORÚPÁRTI ÁLLÁSPONTOT KÉPVISELI A HAZAI BALOLDAL.

Az első perctől kezdve katonát és fegyvert küldött volna Ukrajnába Márki-Zay Péter

FORRÁS: AFP/ATTILA KISBENEDEK

Márki-Zay Péter volt baloldali miniszterelnök-jelölt gyakorlatilag a kezdetektől háborúpárti kampányba fogott. A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) elnöke 2022. február 13-án egy interjúban közölte: „mindent, amit a NATO szövetségi rendszere megenged, azt nagyon szívesen segítenénk.

Nyilván, itt Magyarország, azért valljuk be... ha nem Putyin ügynökeként működne Magyarország, akkor természetes, hogy a NATO tagjaként, minden módon, amit a NATO eldönt, azon belül a szövetség keretein belül, mindenféle segítséget megadhat Ukrajnának. (...)Hát hogyha a NATO úgy dönt, akkor akár katonait is."

Hadházy Ákos, a szélsőbaloldali botránypolitikus Magyarországon keresztül küldene fegyvereket a pusztító háborúba

FORRÁS: MTI/MÁTHÉ ZOLTÁN

Hadházy Ákos  pedig 2022. február 28-án pedig úgy fogalmazott:

Mélyen szégyellem magam Szijjártó miatt, a szégyenemet csak még jobban mélyíti az, hogy az oroszok talpát nyalva nem engedjük át hazánkon az ukránok honvédő háborújához a fegyvereket.

Tordai Bence, a Párbeszéd társelnöke Dömötör Csabával, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárával folytatott nyilvános vitában már kifejtette a megkérdőjelezhetetlenül háborúpárti álláspontot.

Tordai tavaly áprilisban azt mondta, 

itt lenne a legfőbb ideje, hogy Magyarország megkezdje a direkt fegyverszállításokat.

Tordai később is megerősítette ezt, újra kijelentette, hogy fegyvereket kellene szállítanunk Ukrajnának, ahogy „mindenki" teszi. Ezt követően ismét megerősítette, hogy a dollárbaloldal mindenképp fegyvereket küldene Ukrajnába.Idegesen a következőket mondta Bohár Dániel riporter kérdésére:

AHOGY MINDEN TISZTESSÉGES ORSZÁG KÜLD FEGYVEREKET UKRAJNÁNAK, ÚGY MAGYARORSZÁGNAK IS KÉNE.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal mindenben meg akar felelni a globalista köröknek és ennek érdekében bármit feláldoznának. Azt akarják, hogy a kormány avatkozzon be a háborúba és küldjön fegyvereket a frontra. Ebből logikusan következik, hog a Fidesz–KDNP által az Országgyűlés elé benyújtott békepárti javaslatot sem szavazták meg.

EGYÉRTELMŰEN BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY A HÁBORÚ PÁRTJÁN VANNAK.

Korábban Gyurcsány Ferenc szintén egyértelművé tette háborúpárti álláspontját, szerinte ugyanispocsék ember, aki nem hal meg Ukrajnáért.A háború egyéves évfordulóján pedig szégyenletesnek nevezte a kormány békepártiságát, és lényegében a fegyveres konfliktus folytatását népszerűsítette.

Berg Dániel, Cseh Katalin és Bajnai Gordon

FORRÁS: FACEBOOK

A momentumos Berg Dániel – Cseh "Katka" EP-képviselő férje – egy tavaly március 2-i Facebook-posztjában gyalázta a magyar emberek többségét. Az európai liberális pártcsalád, az ALDE egyik alelnöke a kormány békepárti politikáját bírálta, szerinte a kormányzati hozzáállás az emberség és a szolidaritás teljes hiányát mutatja,AMIVEL MI SEM VAGYUNK KÜLÖNBEK ANNÁL, AKI MEGHÚZZA A PUSKA RAVASZÁT, VAGY KIOLDJA A BOMBA BIZTOSÍTÉKÁT.

Cseh Katalin és Donáth AnnaFORRÁS: MTI/ILLYÉS TIBOR

A renszeresen mocskolódó Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője, akinek az apja Donáth László, Gyurcsány bizalmasa, a háború kirobbanása után néhány nappal katonai segítségnyújtást sürgetett Ukrajnának. Donáth erről egy Facebook-bejegyzésben írt:

Az ukrán elnök és pártja csatlakozik európai pártcsaládunkhoz. Ukrajna európai ország, és Putyin bűnös háborúja támadás az egész európai közösség ellen. A mai napon pártcsaládunk, az ALDE pártvezetői rendkívüli ülést tartottak az ukrán helyzetről, és – a momentumos ALDE-alelnök, Berg Dániel támogatásával – azonnali hatállyal elfogadtuk Vologyimir Zelenszkij pártjának, A Nép Szolgájának csatlakozási kérelmét pártcsaládunkba. Közösen elfogadott határozatban erősebb szankciókat, több katonai és humanitárius segítséget sürgetünk Ukrajnának.

Maga Cseh Katalin is hasonló álláspontot képviselt a közösségi oldalán közzétett élő bejelentkezésben tavaly március elsején.EBBEN EGYÉRTELMŰNEK NEVEZTE, HOGY A NATO-NAK SEGÍTENIE KELL UKRAJNÁNAK ABBAN, HOGY MEGKAPJÁK AZOKAT A FEGYVEREKET, AMELYEKKEL MEG TUDJÁK VÍVNI EZT A HÁBORÚT

 

Miért háborúpárti a baloldal?

A háborúpárti hozzáállásra és nyilatkozatokra magyarázatot ad az a tény, hogy a 2022-es választási kampányra összesen 4 milliárd forintnak megfelelő dollárt kapott a baloldal, nagyrészt az Egyesült Államokban bejegyzett Action for Democracy nevű alapítvány közvetítésével, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt baloldali miniszterelnök bizalmi embere, Korányi Dávid vezet.

Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök Korányi Dávid kül- és biztonságpolitikai szakállamtitkárral áll a Capitolium előtt sajtótájékoztatója után washingtoni látogatása második napján, 2009. december 3-án

FORRÁS: MTI/BELICZAY LÁSZLÓ

Ez a szervezet közvetlenül a magyar választás előtt jött létre, és feladata az volt, hogy befolyásolja a hazai belpolitikát a kormányváltás érdekében. A pénzekből részesült a Márki-Zay Péter volt miniszterelnök-jelölt vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom, de jelentős, milliárdos nagyságrendű összeg érkezett a baloldali kampányt lebonyolító DatAdat nevű céghez és a szintén Gyurcsány-Bajnai-tengelyhez köthető és médiahálózatot is működtető Oraculum 2020 Kft.-hez.

Már a háborúra készül a baloldal

Karácsony Gergely most vagy őszinte volt, vagy elszólta magát– mondta Kiszelly Zoltán az Origónak. A Századvég politikai elemzések igazgatója szerint mára bebizonyosodott, hogy a szankciók nem működnek, és ezért ez már szinte azt jelenti, hogy konkrétan a háborúra készülnek a háborúpárti erők.

A totális háborúra készülnek a háborúpárti erők

FORRÁS: ANADOLU AGENCY VIA AFP/2023 ANADOLU AGENCY/DIEGO HERRERA CARCEDO

Hasonlóan nyilatkozott egyébként pár hónappal ezelőtt Annalena Baerbock, Németország zöldpárti külügyminisztere is. Fontos, hogy az Egyesült Államok sem akar egy újabb vietnamihoz hasonló konfliktusba belekeveredni az elnökválasztás végéig, ezért egyre inkább az európai országokra hárul a háború terhe – tette hozzá.Karácsony és Márki-Zay már tavaly is azt képviselte, hogy Magyarországnak be kellene lépnie ebbe háborúba– fejtette ki Kiszelly Zoltán.

MAGYARORSZÁGON NINCS TÖBBSÉGE A HÁBORÚPÁRTI ÁLLÁSPONTNAK, ÉS A MAGYAROK A BÉKE MELLETT DÖNTÖTTEK TAVALY ÁPRILISBAN. 

Most a baloldal több oldalról próbál nyomást gyakorolni hazánkra, hogy a kormány változtassa meg a békepárti álláspontját.

A NATO már a konkrét összecsapásra készül az oroszokkal

A NATO jóváhagyta azokat a terveket, amelyek felvázolják, hogyan reagálhat a szövetség egy esetleges orosz támadásra. A hidegháború vége óta nem volt példa arra, hogy a NATO ilyen részletes tervet dolgozott volna ki arra az esetre, ha egy orosz támadás ellen kellene védekezni, Rob Bauer admirális szerint viszont az elhúzódó orosz-ukrán konfliktus miatt időszerűvé vált a lépés. A több ezer oldalas terv a 31 tagot a katonai eszközök és a logisztika korszerűsítésében is eligazítják. A terveket a NATO vilniusi csúcstalálkozóján hagyhatják jóvá.

A NATO már a világháborúra készül

FORRÁS: ANADOLU AGENCY VIA AFP/2023 ANADOLU AGENCY/DIEGO HERRERA CARCEDO

A NATO elszántságát jól mutatja a fenti tervek elkészítése is, de kétségtelenül egyre nagyobb esélye a teljes világháborús eszkalációnak Oroszországgal. Mint ismert, a NATO 5. cikkelye alapján valamennyi tagot ért támadásnak tekinthető a külső fél által egy NATO-tagállam területe, lakossága vagy hadereje ellen alkalmazott bármely erőszak, azaz e feltételek külön-külön „casus belliként" értelmezhetők és alkalmazhatók.

Figyelemfelhívó kampányba kezd a Fidesz

Figyelemfelhívó kampányba kezd a Fidesz arról, milyen veszélyeket rejt magában a háborúpártiság.
Minden magyarnak joga van tudni, hogy milyen veszélyekkel jár a háborúpárti álláspont! Éppen ezért a Fidesz figyelemfelhívó kampányba kezd - jelentette be közösségi oldalán Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalára szombat délután felkerült rövid videó szerint a baloldal belesodorná az országot a háborúba, „a baloldal a fegyverküldés mellett kampányol". Az összeállításban a baloldali politikusok az ukrajnai háborúval kapcsolatosan tett korábbi nyilatkozataiból láthatók részletek.

 


 

 

 


 


 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

Közleményt adtak ki a Messenger- és a Facebook-felhasználóknak

magyarnemzet.hu

Meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója, Azahriah menedzsere

ripost.hu

Visszatérnek a mínuszok, de ez még nem minden: mutatjuk, milyen időre készülj hétvégén

vg.hu

Kigyulladt az amerikai haditengerészet egyik hajója, amely a gázai mólóhoz szállított felszerelést

origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Döbbenet: Netes koldusnak állt az RTL Klub sztárja

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

Politika

Nagy meglepetés érte Pásztor Józsefet, a miniszterelnök üzent neki

Politika

Gyermeke születése után is kötekedett Magyar Péter

Politika

Újabb történelmi helyet tárnak fel és építenek újjá, olyan lesz, mint Mátyás idején