POLITIK

Visszavágott Berki Krisztián, durván beszólt az őt kritizáló Puzsérnak

A két ellenzéki főpolgármester-jelölt csúnyán összekapott az összegyűjtött aláírásokon, Puzsér Róbert üzent is Berkinek, aki persze nem hagyta ezt szó nélkül.
  • Szerző: Ripost

A harsány megmondóember, Puzsér Róbert rátámadt Berki Krisztiánra, mert úgy tűnik, nem bírja megemészteni, hogy a jelek szerint Berki Krisztián több ezer aláírással többet gyűjtött, mint ő. Puzsér a héten azt követelte, hogy „kettőzött alapossággal” vizsgálják meg Berki ajánlásait, mert szerinte azokat csak adatokkal való visszaéléssel szerezhette meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Erre Berki is azonnal reagált Instagramon. Puzsért egyenesen a „leendő udvari bolondjának” nevezte, aki szerinte nem tudja feldolgozni, hogy Berki több aláírást gyűjtött 16 nap alatt, mint ő januártól.


Fotó: Keller Mátyás

„Azt állítja, hogy mindössze egy helyen voltam kampányolni! Ezzel szemben az igazság az, hogy 16 napon keresztül jómagam a feleségem, sőt az apósom is és több családtagom valamint a modell-hadseregem naponta 8 helyszínen bombáztuk a lakosokat azért, hogy az ajánlásukat megkapjuk. Őrjöngő úr stábját összesen két helyen láttuk; a Moszkva téren, ahol ő nem volt ott és egy lélek sem ment oda a standjához, illetve az Örs vezér terén, ahol szinten a nulla érdeklődés miatt hamar lefaroltak a helyszínről. Le is fotóztam ahogy elsunnyognak” – írta Berki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

a berki ?? (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?