POLITIK

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

KALAPÁCCSAL VERTE ÖSSZE SZOMSZÉDJÁT

Kalapáccsal támadt rá szomszédjára egy 84 éves férfi Dévaványán. A férfi életveszélyesen megsérült, a helyiek szerint a szemét is kiverte a támadója. Az utcabeliek azt mondják, a nyugdíjas azért támadt a férfire, mert azt gondolta, szomszédja lop tőle. A rendőröknek nem tudta megmondani, miért ütött a kalapáccsal, most a helyiek rettegnek.

Nézd meg a teljes riportot!

VÍZVEZETÉKSZERELŐ OKOZTA A ROBBANÁST

Vízvezeték-szerelő szerelte a gázt, ezért történt a brutális szekszárdi gázrobbanás. A kivitelezési munkákat pedig már egy 47 éves – szintén képesítés nélküli – alvállalkozója végezte. Ez derült ki most, vádat emeltek ugyanis a vállalkozók ellen. 20 lakás vált lakhatatlanná két évvel ezelőtt, összesen 150 millió forintos a kár. Az is kiderült, hogy a munka közben számtalan előírást megszegtek.

Nézd meg a teljes riportot!

ÉGETT A GARÁZSA, Ő INKÁBB SÖRÖZÖTT

„Mindjárt megyek, csak megiszom a söröm.” Ezt mondta egy tomajmonostori férfi, akinek gyerekei szóltak, hogy hatalmas lángokkal ég a garázsuk. A 37 éves férfi épp a kocsmában volt, amikor valószínűleg a gyerekek szórakozásból felgyújtották az épületet. Senki nem volt otthon, a szomszéd hívta a tűzoltókat, de mire az apa hazaért a kocsmából, már el is oltották a tüzet. A szülők ellen vádat emeltek.

Nézd meg a teljes riportot!

GYEREKEIVEL A KEZÉBEN FUTOTT AZ ANYA

Két kisgyerekével a kezében menekült az égő házból egy édesanya Csökmőn, Hajdú-Biharban. Az ötéves kisfiú és kétéves kishúga épp felébredt, amikor a lángok felcsaptak és csak annyi idejük maradt, hogy kiszaladjanak a házból. A tűzoltók hiába értek ki gyorsan és fékezték meg a lángokat, a családnak mindene odalett. A ház most lakhatatlan, a család rokonokhoz költözött.

Nézd meg a teljes riportot!

MEGERŐSZAKOLTA, FOJTOGATTA A TINIT

Megerőszakolt, megszurkált és csaknem 20 percig fojtogatott egy 16 éves lányt egy 38 éves férfi Tomajmonostorán, Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A tinédzser édesanyja nyilatkozott a Tényeknek. Azt mondja, 16 éves lánya olyan állapotban ment haza, ahogy senki sem szeretné látni a gyerekét. A férfi a közeli dögkúthoz csalta a lányt, azt hazudta neki, ajándékot kap, majd rátámadt.

FÜRDŐSZOBÁBAN LETT ROSSZUL, MEGHALT

Szén-monoxid-mérgezésben halt meg egy férfi Hajdúszoboszlón. A fürdőszobában lett rosszul és összeesett. A fia talált rá és hiába hívott mentőt, már nem tudtak rajta segíteni. A házban nyílt égésterű vízmelegítő működött, de szén-monoxid-érzékelő nem volt mellette.

ANYJÁT IS MEGSZÚRTA AZ ÖNGYILKOS FIÚ

Meg akarta ölni magát, a megmentésére siető édesanyját pedig megsebesítette egy fiatal férfi Gödöllőn. Egy késsel akart végezni magával, de anyja ezt észrevette és le akarta állítani. Megpróbálta kicsavarni fia kezéből a kést, a dulakodás közben azonban ő is megsérült. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a férfi életveszélyes állapotban van.

Nézd meg a teljes riportot!

ÖKÖLLEL ÜTÖTTÉK A RENDŐRÖKET

Rendőrökre támadt egy részeg férfi vasárnap este a Pest megyei Pencen. A férfi az autójával az árokba csapódott. Amikor az épp arra járőröző rendőr intézkedni akart vele szemben, rátámadt. Hat rendőrautó érkezett a helyszínre, hogy lefogják a megvadult férfit, azonban egy ismerőse segített neki, így már ketten ütötték a rendőröket. Mindkét férfit megbilincselve vitték el. Akár évekre is börtönbe kerülhetnek.

Nézd meg a teljes riportot!

PUSKÁVAL VÉGEZTÉK KI A MACSKÁT

Puskával végeztek ki egy macskát Hajdúsámsonban. A család kedvencét az udvaron lőtték le, gazdái már csak azt vették észre, hogy kedvencük összeesett. A végzetes lövés előtt a gyerekek még az udvaron játszottak a macskával, szerencse, hogy a lövedék nem talált el senkit. A család feljelentést tett.

Nézd meg a teljes riportot!

APA ÉS A FIA HALT MEG A BALESETBEN

Egy apuka és 16 éves fia haltak meg egy brutális balesetben Cibakházánál. Egy busznak csapódtak hatalmas sebességgel, miután egy kanyarban átsodródtak a szembesávba. A férfi és fia a helyszínen azonnal meghaltak, a buszon hatan sérültek meg. Dunapataj közelében pedig egy 57 éves nő halt meg, amikor előzés közben egy teherautóval ütközött.

MEGÖLT EGY MUNKÁST, MAJD ELFUTOTT

Veszekedést és segélykiáltásokat hallottak a szomszédok egy tatabányai lakásból az éjjel – végül kiderült, hogy megöltek egy férfit. A gyilkos elmenekült, a házban többen is az ajtó becsapódására riadtak fel. Végül a szomszédok hívták ki a rendőröket. Mire odaértek, a vendégmunkás férfin már nem lehetett segíteni. Úgy tudjuk, a tatabányai lakást egy cég bérelte a férfinek, ahol kollégáival lakott. Az elkövetőt még most is nagy erőkkel keresi a rendőrség.

IDÉN ÚJÍTOTTÁK FEL, MINDENÜK ELÉGETT

Sírva nyilatkozott a Tényeknek az a tulajdonos, akinek leégett a háza Kiskunfélegyházán. Az ott élő nő a füstszagra riadt fel az éjszaka közepén, nem tudja, mi okozhatta a tüzet. Házukat nemrég újították fel, az anyagi kár pedig hatalmas. Nyíregyházán egy lakás égett porig, a szomszédok az erkélyen rekedtek a hatalmas tűz miatt. Úgy tudjuk, hogy a tüzet egy meghibásodott laptop-töltő okozta.

EZER FORINTÉRT AKARTA TORKON SZÚRNI

Ezer forintért akarták elvágni a torkát egy 19 éves jászapáti férfinek. Ismerőse hazáig követte és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor torkon szúrja, majd ököllel arcon ütötte. A férfi zsebében csak egy ezres volt, azt oda is adta, mire ismerőse megfenyegette, hogy felrobbantja a családja házát, ha bárkinek szól az esetről. A támadót most tartóztatták le.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?