POLITIK

Tévedésből Tarlós matricákat osztogattak Puzsér és Vona közös rendezvényén

Puzsér Róbert mellett kampányol, horgászszéken ülve Vona Gábor a Jobbik bukott miniszterelnök-jelöltje. Olyan az egész, mint egy politikai bohóctréfa. Ráadásul a vetélytársak, Tarlós matricáit osztogatták.
  • Szerző: Ripost

A harsány megmondóember, az X-Faktor egykori harsány sztárja most egy autó platóján járja a várost, ezúttal Vona Gábor az Isztambul-rajongó bukott politikus kíséretében. Meglehetősen viccesen mutatnak, amint horgászszékeken ülve osztják az észt, próbálnak választókat bepalizni.

A különös jármű a „Puzsérmobil” nevet viseli és ki tudja honnan és kitől tettek szert rá az önjelölt politikusok.

A legutóbbi állomáson – az Alle bevásárlóközpont főbejáratánál is – Vona Gáborral az újabban mérsékelt sikerű influencerként tengődő, bukott jobbikos vezérrel szónokolt közösen Puzsér.

A beszélgetés leginkább egy zavaros és homályos politológiai eszmecserére hasonlított, amit egy magát Napóleonnak képzelő ápolt folytat Julius Cesarral.

A néhány tucatnyi járókelőből összeverődött hallgatóközönség egyedül akkor röhögött fel hangosan, amikor hajléktalanok próbáltak indulatosan kérdezni a targonca platóján szónoklóktól.

A zűrzavar és káosz csúcsa az volt, amikor Puzsér emberei érthetetlen módon, valószínűleg tévedésből az ellenfelek(!), Karácsony és Tarlós matricáit is elkezdték osztogatni a járókelők között.

 

Állítólag azért, hogy ezeket összegyűjtve, egymás mellé téve kiderüljön, hogy a jelöltek közül egyedül Puzsér a független, akár még önmagától is.

Kész őrület, legyintettek sokan és odébbálltak. Egy járókelő azonban elvesztette a fejét ennyi sületlenség láttán-hallatán és felelősségre vonta a botcsinálta politikusokat. Őt a „Puzsér-fogdmegek” tessékelték odébb.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?