POLITIK

Tarlós: Lesz egy emelt díjas beszélgetésem Orbán Viktorral

A PestiSrácok.hu videó-interjút készített Tarlós István főpolgármesterrel. A beszélgetésben szó esett a Tordai Bence-féle provokációról és a főváros viszonyáról a kormányzattal is.
  • Szerző: Ripost

„Már jeleztem Orbán Viktornak, hogy ha a helyemen maradok vasárnap, lesz egy emelt díjas beszélgetésem vele arról, hogy mennyit is kell visszakapnunk a közös kasszából” – mondta a PestiSrácok.hu-nak adott (videó)interjújában Tarlós István főpolgármester, aki szerint jó volna, ha az ellenzék legalább egymás között megbeszélné, hogy akkor ő egy báb, vagy egy autokrata vezető, mert mindkettőt mondogatják, pedig a két fogalom kizárja egymást.

„A valóságban szigorú feltételeket támasztottam az újraindulásom elé és végül 15 pontban rögzítettük a kormánnyal azokat – mondta el Tarlós István, aki hozzátette: Orbán Viktorral a jövő generációit illető nagy egyetértés mellett kemény vitákat folytat Budapest érdekében. Tarlós beszélt a főváros élén elért eredményeiről és sok más mellett arról is: milyen zenét szeret és miért kellett”Tordai Benedeknek”, a “demokrácia szélső értékének” megmutatni, hogy nem provokálhat kedvére.

Az interjú teljes szövege itt érhető el.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?