RIPOSTER

Orbán Viktor civilben a Puskás stadion nem hivatalos próbameccsén

A Ripost úgy értesült, hogy a miniszterelnök, a labdarúgás megingathatatlan rajongója, tegnap este abszolút civilként, váratlanul körülnézett az átadás előtt álló vadonatúj Puskás Ferenc stadionban.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Már csak alig néhány hét a lánykori nevén Népstadionnak hívott, rövidesen nemzetközi csúcsszínvonalon újjászülető stadion avató ünnepségéig. A napokban meg is kezdték a jegyárusítást a Magyarország- Uruguay mérkőzésre.

Orbán Viktor úgy tűnik képtelen volt kivárni az ünnepélyes megnyitóig hátralévő 3 hetet és a lehető legnagyobb csendben, minden hivatalos felhajtás nélkül tegnap délután váratlanul megjelent a már teljesen kész lelátón.

A civil látogatásnak a kíváncsiságon túl annyi plusz apropója mindenképpen volt, hogy a pályát, ugyancsak nem hivatalosan kipróbálhatták a stadion építése, kivitelezése, tervezése körül dolgozók, egy afféle amatőr, barátságos meccs keretében. Egyfajta prémiumként az eddig elvégzett, a jelek szerint világszínvonalú munkáért.

 

A villámlátogatásnak szokás szerint beszélgetés, meg fotózkodás lett a vége.

És aztán jöhetett a nyitómeccs körüli izgalmak megvitatása. Az új Puskás Stadion avatóján a világranglista 6. helyén tartózkodó uruguayi együttest látja vendégül a magyar válogatott. A mérkőzés egyúttal Gera Zoltán búcsúmérkőzése is lesz.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?