POLITIK

Nyereményjátékot hirdetett az orosz Szputnyik V. vakcina gyártója, ez a fődíj

Nem vicc: tényleg nyereményjátékot hirdetett a Magyarországon is engedélyezett orosz vakcina gyártója. Az is nevezhet, aki más oltást kapott.
  • Szerző: Ripost

Sajátos kampányba kezdett és nyereményjátékot hirdetett az orosz vakcina gyártója, a Gamelaja Intézet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nyereményjátékot hirdetett orosz vakcina gyártója

A Szputnyik V-vel csak nyerhet az ember – üzeni a gyártó a friss nyereményjátékával

A nyereményjátékról a Szputnyik V. hivatalos Facebook-oldalán, illetve a játék hivatalos internetes oldalán lehet olvasni.

A résztvevőknél nem követelmény, hogy Szputnyik V. oltást kapjanak, az is nevezhet, aki más oltást kapott vagy még nem részesült koronavírus-elleni védőoltásban. Az viszont elvárás, hogy a játékos lájkolja a Szputnyik V. vakcina hivatalos Facebook-oldalát, vagy kövesse annak Instagram-oldalát, az idővonalán posztoljon magáról egy nyilvánosan elérhető képet, amelyen ujjaival V betűt formál, használja a #SputnikV4Victory hashtaget és a @sputnikvaccine felhasználásával ossza meg azt a bejegyzést.

A játékra március 30-án, moszkvai idő szerint éjfélig lehet jelentkezni, a zsűri április 6-án ül össze, két napra rá, azaz április 8-án pedig sor kerül az eredményhirdetésre.

S hogy mit lehet nyerni? Nos, nem csak vakcinát! A győztes, idén nyáron, amikor újra biztonságosan lehet utazni, másodmagával részt vehet egy különleges, egy hetes nyári utazáson Oroszországba, ahol megismerheti Moszkva és Szentpétervár különlegességeit.

Nyereményjátékot hirdetett orosz vakcina gyártója

Nyereményjátékot hirdetett az orosz vakcina gyártója, a győztes láthatja többek közt Moszkvát is
Fotó: Pixabay.com

Ha pedig addig nem részesül a nyertes koronavírus elleni védőoltásban, a törvényi előírások betartásával megkaphatja a Szputnyik V-t.

És ezeket olvastad már?