NÍNÓ

Tragédia Ráckevén: saját házában égett halálra egy nő

Lakástűz következtében, a saját otthonában hunyt el egy nő Ráckevén. Az asszony életét már nem lehetett megmenteni, a párját kórházba szállították.
címkék:
  • Szerző: ripost

Halálos lakástűz volt Ráckevén. A gyorsan terjedő lángokat a tűzoltók igyekeztek megfékezni, de az ott élő középkorú nő életét már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője közölte: a Pest megyei városban a Sándor utcában gyulladt ki egy negyven négyzetméteres földszintes, padlásteres faház. A tűzben egy gázpalack is felhasadt, a lángok átterjedtek az épület melletti húsz négyzetméteres melléképületre is.

A tűz keletkezésekor a házban két ember és egy kutya tartózkodott, egyikük a kutyával együtt ki tudott menekülni az égő épületből, másikuk holttestét a padlástérben találták meg a tűzoltók.

lakástűz

Lakástűz Ráckevén: elhunyt egy nő
Fotó: Pixabay

A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentősök. A szakemberek még vizsgálják a tűz keletkezésének okát.

A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy a héten ez már a hetedik halálos épülettűz: hétfőn Érsekvadkerten, szerdán Dobozon, Rákóczifalván és Kunhegyesen, csütörtökön Siklóson, pénteken pedig Szigetszentmiklóson találtak holttestet a tűzoltók.

(via Origo)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?