NÍNÓ

Tokodi gyilkosság: „Ütésnyomokkal az arcán vitték el a tettest!”

Mentőhelikopter érkezett vasárnap délután Tokodra, azonban nem tudták már megmenteni annak a férfinak az életét, akit felesége szúrt meg.
  • Szerző: Ripost

A helyiek szerint erős alkoholproblémákkal küzdött az a tokodi házaspár, ahol vasárnap késő délután az asszony leszúrta a férjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrséget a nő egyik hozzátartozója értesítette, majd a helyszínre egy mentőhelikopter is érkezett, de a férfi életét már nem tudták megmenteni. A házaspár már több mint egy évtizede együtt élt, de mindkettőjüknek előző kapcsolataikból voltak gyermekeik. „Ez a gyilkosság nem azért történt, mert az agyukra ment a „maradj otthon”. Nem ez volt az első veszekedésük, de sajnos ez lett az utolsó. Roppant szegényesen, de sajnos annál nagyobb ivászatban éltek, ami ide vezetett. Én úgy tudom egyébként, hogy a tettes arcán ütésnyomok látszódtak, amikor elvitte a rendőrség...” – mondta a -nak egy helyi.

Fotó: Police.hu

Ez azt is jelentheti akár, hogy a nő önvédelemből szúrt, talán nem is gyilkosságra szánta el magát, csupán védekezett. Az 54 éves nő ellen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?