NÍNÓ

„Találkozunk fent” – búcsúzott barátja a Százhalombattánál tragikusan meghalt 19 éves fiútól

Sokkolta az ismerősöket a 19 éves Dávid tragikus halála. A fiú csütörtök délelőtt a 6-os úton vesztette életét, amikor autója átsodródott a szembejövő sávba és egy kisteherautóval ütközött.
  • Szerző: Ripost

Csütörtökön kora reggel a 6-os úton, Százhalombattánál történt egy súlyos baleset: egy személyautó egyelőre tisztázatlan okokból átsodródott a szembejövő sávba, ahol egy kisteherautóval ütközött.

Fotó: police.hu

Bár a mentősök mindkét sofőrt újraélesztették, életüket nem sikerült megmenteni. A kisteherautó hátul ülő két utasát kórházba szállították, egyikük súlyosan, másikuk könyebben sérült, de mind a ketten stabl állapotba vannak.

Fotó: police.hu

A 19 éves Dávidtól barátai és testvére is elbúcsúzott a közösségi oldalakon is. Az ismerősök mélyen megdöbbentek az értelmetlen és tragikus halálon. „Találkozunk fent” – búcsúzott az egyik barát. „Nyugodj békében tesóm, örökké emlékezni fogok” – búcsúzott más.

Fotó: Police

Az egyik ismerős hihetetlennek és felfoghatatlannak nevezte Dávid halálát. „Ég veled drága barátom, Isten nyugosztaljon odafenn kis angyal – írta.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?