NÍNÓ

Szörnyű tragédia: szilveszteri bulira érkezett a férfi, napokkal később meghalt

Rosszul választott az orosházi férfi, bár ő sem tudhatta, mi van az üvegben. Ez az életébe került.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tragédiába torkollott a szilveszteri buli egy orosházi tanyán. Az ott élő élő nő az élettársával közösen meghívta vendégségbe egy barátját. Két napon át ünnepelték az új esztendőt, a harmadik napon azonban a férfi rosszul lett. Azután szállították életveszélyes állapotban az Orosházi Kórházba, hogy 2020. január 3-án a tanya házigazdája két borosüveget kínált neki, és arra kérte, válasszon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az életével fizetett a szilveszteri buliért az orosházi férfi

A férfi döntése napokkal később az életébe került. A felkínált üvegben totális méreg volt. Fotó: police.hu

A vendég elvette az egyik üveget és beleivott. Azonnal mondta, hogy nagyon rossz ízű, többet nem is kért belőle. Később azonban rosszul lett és néhány nappal később életét vesztette-írja a police.hu.

Palacka zárt méreg

A házigazda a rendőrségnek elmondta, hogy egy szemetes mellett az utcán találta az üveget, amely csak egy műanyag dugóval volt lezárva. Úgy kínálta meg belőle a vendégét, hogy nem nézte meg, mi van benne. Az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye szerint a palackban totális gyomirtó volt, ez a vegyszer okozta a férfi halálát.

Az életébe került a döntése az orosházi férfinak

A házilag lezárt palackot egy kuka mellett találta a házigazda. Fotó: police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a házigazda ellen gondatlanságból elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?