NÍNÓ

Sokkoló részletek: vaddisznók túrták ki a feldarabolt holttesteket Pilisszentivánon

Teljes hírzárlatot rendelt el a rendőrség, a települést félelem szállta meg, miután elterjedt: két holttestet találtak egy népszerû kirándulóhely közelében...
  • Szerző: Ripost

Biztosat senki nem tud, mindenki találgat és a másikat kérdezi, mi történhetett. Több összeesküvés-elmélet is szárnyra kelt. A szóbeszéd szerint egy házaspár tagjainak holttesteit találták meg, akiket állítólag valami tartozás miatt gyilkoltak meg.

A %% információ szerint a csontokat a vaddisznók túrták ki a föld alól. A rendőrök egyébként már két napja ellepték a falut. Akár még évekig is rejtély maradhatott volna a testek holléte, ám egy vádalku során valaki elárulta a rendőröknek.

A Blikk-nek egy furcsa helybéli házaspárt emlegettek a helyiek.

A férfi és a felesége pár éve se szó, se beszéd, egyszer csak eltűnt. A férj családja azonban itt maradt Szentivánon, így tőlük úgy tudom, hogy Budapestre költöztek be. Hogy ez igaz vagy nem, azt homály fedi, mert igazság szerint a pár mindig olyan zűrös vándoréletet élt – mondta a főutcán élő János. A lap megtalálta az említett férfi édesanyját, aki azonban 21 éve nem beszél a fiával. – Nagyon remélem, nem a fiamat találták meg, mert az szörnyű lenne még akkor is, ha nagyon régen nem láttam őt – fakadt az asszony a történtek hallatán.

A Borsnak a helyiek azt mondták, hogy szerintük M. Jenőről és a feleségéről van szó, a párra mindig furcsán néztek a helyiek. Szerény körülmények között éltek, azt mondják, bohókásak voltak. Egyiküket sem látta senki évekig, aztán Jenő egyszer hátizsákkal megjelent a faluban, sokan csodálkoztak rajta.

 

A rendőrség csak annyit közölt, hogy egy folyamatban lévő büntetőeljárásról van szó, amellyel kapcsolatban a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené az eljárás eredményességét..

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?