NÍNÓ

Négygyermekes anya gázolt el egy kisfiút Nagykanizsán, és otthagyta...

A kicsi életveszélyes sérüléseket szenvedett, de édesanyja állapota is súlyos. A gázolót hazáig nyomon tudták követni a térfigyelő kamerák felvéltelei alapján...
címkék:
  • Szerző: Ripost

G. Norbert a feleségével, V. Évával és négyéves kisfiukkal, Zéténnyel igyekezett hazafelé nagykanizsai ismerőseiktől, amikor egy sötét Mercedest vezető nő elgázolta a zebrán sétáló kisfiút és az asszonyt, majd megállás nélkül továbbhajtott.

A brutális gázolást egyedül a legelöl haladó Norbert úszta meg, a férfi még átért a túloldalra. A helybeliek már csak arra szaladtak ki, hogy a gázolást végignéző Norbert a zebra közepén, magába roskadva ül.

"A hangokra szaladtam ki, láttam, hogy egy férfi ül az út közepén, mellette pedig egy test hever. Olyan pici volt, hogy azt hittem, egy kutya. Közelebb érve láttam, hogy egy kisgyerek az, mellette pedig egy nő feküdt "

– mondta a Borsnak az egyik utcabeli. Zétény életveszélyes kopo­nya-, míg édesanyja, Éva súlyos gerincsérülést szenvedett, a baleset után mindkettőjüket azonnal kórházba vitték.

A Mercedest vezető M. Erzsébetet a baleset után pár órával  zalakomáromi otthonában fogták el. A 48 éves asszonyt őrizetbe vették, a rendőrök megtalálták a sérült kocsit is.

Ismerősei a portál szerint nem tudnak napirendre térni Erzsi tette felett, a négygyermekes családanyát ugyanis mindenki tisztességes, gyerekszerető asszonynak ismeri. Az asszony ellen segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás. A baleset idején nem merült fel ittasság vagy bódult állapot gyanúja.

címkék:
És ezeket olvastad már?