NÍNÓ

Most kaptuk: megölte élettársát egy nő Budapesten

A nő a gyilkosság után még megpróbált magával is végezni.
  • Szerző: Ripost

Megölte élettársát egy nő Budapesten a II. kerületben, a Kapás utcában, majd magával is végezni akart – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt írták: hétfő este 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy II. kerületi lakásban haláleset történt. A rendőrség információi szerint a lakásban egy nő megölte élettársát, majd magával is végezni próbált.

Budapest, 2021. február 1.
Rendõrök 2021. február 1-jén a II. kerületi Kapás utcában, ahol megölte élettársát egy nõ, majd magával is végezni akart. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nõt a mentõk kórházba vitték. Az ügyben a rendõrség emberölés miatt indított eljárást – közölte a Budapesti Rendõr-fõkapitányság a police.hu oldalon.
MTI/Mihádák Zoltán

Közölték: a férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték. Az ügyben a rendőrség emberölés miatt indított eljárást.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?