NÍNÓ

Megszólalt az anya, akinek zebrán gázolták el, majd otthagyták a fiát

Profi testépítőnek készült a 15 éves Farkas Attila, ám csütörtök reggel elgázolták Pestszentlőrincen. Édesanyja a Ripostnak mesélt a balesetről.

„Iskolába tartott a fiam. A Tinódi utcánál sétált át a villamosmegállóba. Már majdnem átért, amikor egy autós elütötte. Egy szemtanú szerint Attila ráesett a motorháztetőre, majd három métert repülve zuhant az aszfaltra” – kezdte lapunknak Farkas Zsuzsanna, akinek a szemtanú elmondta: a középkorú nő kiszállt ugyan, odasétált a diákhoz, de végül magára hagyta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay)

„Megkérdezte, hogy jól van-e, majd közölte: „jól van, akkor ez megtörtént, most már nem tudok mit csinálni vele”, beült az autójába és elhajtott. Attila észnél volt, lefotózta az autót, ami alapján meg tudják találni a rendőrök a cserbenhagyót… Ezután hívott a fiam. A rendelőből a Heim Pál kórházba irányítottak, ott ellátták a fiamat, majd értesítették a rendőröket, akik felvették a vallomást.”

Képünk illusztráció (Fotó: pixabay)

 

Zsuzsáék szerint felháborító, hogy a 15 éves elgázolt fiukat képes volt magára hagyni a sofőr. Az anya a -on keresztül üzen a sofőrnek:

„Nézz magadba! A szemtanú azt mondta, 40-nel jöhettél, a szélvédőd nem volt letakarítva, így lehet, nem is láttad a fiamat. Milyen nő tesz ilyet, hogy magára hagy egy elütött gyereket? Azt mondták az orvosok, ha nem jár kondizni a fiam és egy kicsit vékonyabb, akkor ott hal meg! Testépítő szeretne lenni, de félünk, hogy a részleges izomszakadást szenvedett bal térde miatt tönkre ment az egész élete...”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?