NÍNÓ

Megölte volt feleségét, majd eltöltött egy éjszakát a holttesttel egy férfi Pozsonyban

Sokkoló esetről számolt be a rendőrség. Egy férfi nem akarta elengedni a feleségét, amiből vita alakult ki. Dühében pedig elvesztette az önuralmát.
  • Szerző: Ripost

Bíróság elé állították azt a 72 éves férfit, aki meggyilkolta volt feleségét, majd öngyilkosságot kísérelt meg Pozsony Dúbravka városrészében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az elvált házaspár, állítólag közös tulajdonukon kezdett el vitatkozni, aminek az lett a vége, hogy a férfi megfojtotta volt feleségét. Ezután pedig egész éjszaka együtt volt a nő holttestével a lakásban.

Fotó: Pixabay

Pavol sikertelenül kísérelt meg öngyilkosságot elkövetni, előbb gyógyszereket vett be, majd felvágta az ereit. Hétfőn délelőtt végül tárcsázta a segélyhívót és elmondta, hogy mi történt – írja a Parameter.

Az ügyben kirendelt nyomozók szállították kórházba a férfit, majd tovább vitték a rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták és eljárást indítottak ellene. Nem is húzták az időt, pillanatokon belül bíróság elé került az ügye, ahol elrendelték az előzetes letartóztatását.

Úgy tudni, a férfi nemcsak beismerte tettét, de állítólag meg is bánta, hogy megölte volt feleségét. A gyilkosság miatt Pavolt életfogytiglani szabadságvesztés fenyegeti.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?