NÍNÓ

Még a lépcsőn is lerángatta a nőt, hogy megszerezze a táskáját: ez lett a vége – videó

Nem mindennapi küzdelem zajlott a vasútállomáson, ahol a támadó még a lépcsőn is lerángatta az áldozatát.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki a vasútállomás peronján akart kirabolni egy nőt, áldozatát még a lépcsőn is lerángatta.
A Monori Járási Ügyészség vádirata szerint a férfi 2021. június 10-én, délelőtt a monori vasútállomáson figyelt fel a sértett nőre, aki egyedül tartott a peron felé, kezében egy táskával. Az elkövető aprópénzt kért tőle, mondván, most engedték ki a börtönből. A nő kitért előle, majd az aluljáróból a peronra ment a lépcsőkön. Ám a férfi a lépcsősor tetején megragadta a sértett táskáját és megpróbálta kirántani a kezéből. Mivel a sértett nem engedte el a táskát, az elkövető az időközben földre került nőt nyolc lépcsőfokon keresztül rángatta lefelé a táskájánál fogva.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A támadó még a lépcsőn is lerángatta áldozatát, hogy megszerezze annak táskáját (Képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay.com

A rablási kísérletnek az vetett véget, hogy más is a peronhoz érkezett. Az elkövető – észlelve a megváltozott helyzetet – először úgy tett, mintha csak fel akarta volna segíteni a sértettet, majd a táska nélkül elmenekült a helyszínről. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A támadó számára azonban ezzel még nem ért véget a történet, a rendőrök ugyanis forró nyomon elfogták, melyről videófelvétel is készült.
Az ügyben a Monori Járási Ügyészség rablási kísérlet miatt emelt vádat a férfival szemben, aki letartóztatásban várja a bírósági eljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?