Létrehozva: 2019.05.09.

Londoni gyilkosság: megtaláltuk a megölt és lefagyasztott anyuka családját!

Kétgyermekes családanyát gyilkoltak meg Londonban - tudta meg a Ripost. Holttestére egy lakás fagyasztójában találtak rá, egy török nõ tetemével együtt.

Brutálisan meggyilkoltak egy 34 éves magyar nőt Londonban, Canning Town kerületben. A külföldi sajtó információi szerint Szűcs Henriett holttestét egy 38 éves török nőével együtt egy fagyasztóládában találták meg. Haláluk okát még nem állapították meg, csak azt, hogy több sérülést szenvedtek.
A %Ripost% információi szerint Henriett korábban Sajópüspökin élt férjével és két gyermekével, de évekkel ezelőtt otthagyta a családját.

Azóta Sorosóczki István neveli közös gyermekeiket. Érkezésünkkor éppen a barátjának segített a kertben.
„Már 11 éve nem hallottam Heniről” – mondta lapunknak. „A lányunk 3, a fiunk 1 éves volt, amikor a feleségem úgy döntött, nem kér többet az anyaságból. Addigra már elég rossz volt közöttünk a viszony. Mindig is furcsa életet élt, az egyik gonddal tetézte a másikat. Kiderült, hogy drogozik, majd megtudtam, hogy összeszűrte a levet egy falubeli nővel… Miután elváltunk, a gyerekeket még vagy háromszor meglátogatta, majd végképp eltűnt az életünkből. Később hallottuk, hogy Németországba, majd Londonba ment, azt beszélték, a testéből élt.”


A %Ripost% információi szerint Henriett Londonban egy többszobás lakásban lakott. 2016-ban nyoma veszett, amin István nem is csodálkozott.
„Olyan életet élt, amit nem szabadott volna” – folytatta. „A napokban szóltak nekem a rendőrök, hogy mi történt vele. A gyerekeknek nem meséltem el, nem akartam, hogy kiboruljanak. Azt mondtuk nekik a családdal, hogy baleset érte az anyjukat.”
István kapcsolatot tart Heni édesanyjával és nevelőapjával, Kovács Lászlóval, gyermekei nagyszüleivel. Megtörten nyilatkoztak a %Ripost%-nak.
„Éppen anyák napján keresett fel a rendőrség a legidősebb lányom halálhírével” – sírta el magát a gyászoló édesanya.

„Henivel mindig is probléma volt. Abbahagyta a gimnáziumot, amikor kiderült, hogy terhes. Összeházasodtak Istvánnal és munkába állt egy közeli kábelgyárban. Azt hittük, benőtt a feje lágya, de nem. Próbáltunk neki segíteni, de nem kért belőle. Fizetési előleget kért a munkahelyén, aztán nem dolgozott, inkább csavargott.

Nálunk akkor telt be a pohár, amikor elhagyta a férjét és a gyerekeket. Imádom az unokáimat, és nagyon haragudtam ezért rá… Aztán eltűnt, nem is tudtuk elérni.

 

Hallomásból tudtuk, hogy Angliában van, de ennél többet nem. Féltettem nagyon, hogy baja esik, és igazam lett! Amikor a rendőrök közölték, mi történt, összeroppantam…”

 

Hogy édesanyja szerint miért válhatott problémás lánnyá Heni, és mit mond róla a nevelőapja, kiderül a csütörtöki Ripost napilapból. Keresd az újságárusoknál!

 

Két férfit is őrizetbe vettek
Az angol lapok közlése szerint őrizetbe vettek egy Zarhid Younis nevű 34 éves férfit, aki abban a lakásban élt, ahol a fagyasztóban megtalálták a két holttestet, de egyelőre nem gyanúsítják gyilkossággal. Egy 50 éves férfit viszont meggyanúsítottak, de másnap szabadlábra helyezték.
A rendőrség bejelentésre ment ki a lakáshoz, de azt nem közölték, ki szólt nekik. A másik áldozat, a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa eltűnését egy éve jelentették be. Simon Harding, a Scotland Yard főfelügyelője közölte: Szűcs Henriett utoljára 2016 nyarán adott hírt magáról, amikor egy magyarországi ismerősével beszélt telefonon. A nyomozótiszt szerint ki kell deríteni, hogy valóban ez volt-e az utolsó alkalom, amikor kapcsolatba lépett valakivel. Kérik, hogy aki ennél későbbi időpontban hallott az áldozatról, kapcsolatba lépett vele, az jelentkezzen. Egyelőre az is kiderítésre vár, hogy a két áldozat ismerte-e egymást, kikkel álltak kapcsolatban. A boncolás nem derítette ki a halál okát, ezért további vizsgálatok szükségesek.
Az Ilford Recorder című londoni kerületi lap korábban azt írta, Henriett a jobb élet reményében érkezett az Egyesült Királyságba, de érkezése után kirabolták, elvették telefonját, pénzét, útlevelét és iratait, párja pedig szakított vele.

 

Gulyást főzött magyar áldozatából az osztrák kannibál
Folytatódik a Fertő tavi gyilkosság tárgyalása, ahol a magyar áldozat holttestének egyes részeit gyilkosa bécsi lakásának hűtőjében találták meg. A 64 éves Alfred U. azt vallotta, hogy a Westbahnhofnál szólította le a 28 éves R. Zsuzsannát, 50 eurót kínált neki szexért. A férfi lakásán a nő újabb 50 eurót követelt, de Alfred U. nem akart fizetni. A nő erre kiabálni kezdett, a férfi pánikba esett, megfojtotta áldozatát. A holttestét feldarabolta a fürdőkádban és a Fertő tónál próbálta elrejteni a testrészeket. Csak később vette észre, hogy egy zsákban még maradtak testrészek a lakásban is, így azokból gulyást csinált, amit később meg akart enni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

A társadalom jelentős része visszafejlődött azzá, ami a modernitás előtt volt

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Égve hagyott cigaretta miatt csaptak fel a lángok Kiskunmajsán

NÍNÓ

Most jött: Flixbus balesetezett az autópályán, sok a halott, rengeteg a sérült - megrázó fotók!

NÍNÓ

Fél lábbal már a víz felett volt, Dunába akarta vetni magát egy 14 éves fiú

NÍNÓ

Rettenetes tragédia: nem tudták megmenteni a 34 éves, vétlen anyukát

NÍNÓ

Óriási csattanás a főúton, mentőhelikoptert riasztottak

NÍNÓ

Most jött: durva a helyzet az M0-son, összetört kocsik vannak az úton

NÍNÓ

Horrorbaleset: összeomlott egy híd, sok autó a vízbe zuhant - Videó

NÍNÓ

Borzalom Tolna vármegyében: halálra szúrta volt feleségét egy férfi