NÍNÓ

Londoni gyilkosság: megtaláltuk a megölt és lefagyasztott anyuka családját!

Kétgyermekes családanyát gyilkoltak meg Londonban - tudta meg a Ripost. Holttestére egy lakás fagyasztójában találtak rá, egy török nő tetemével együtt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brutálisan meggyilkoltak egy 34 éves magyar nőt Londonban, Canning Town kerületben. A külföldi sajtó információi szerint Szűcs Henriett holttestét egy 38 éves török nőével együtt egy fagyasztóládában találták meg. Haláluk okát még nem állapították meg, csak azt, hogy több sérülést szenvedtek.
A %% információi szerint Henriett korábban Sajópüspökin élt férjével és két gyermekével, de évekkel ezelőtt otthagyta a családját.

Azóta Sorosóczki István neveli közös gyermekeiket. Érkezésünkkor éppen a barátjának segített a kertben.
„Már 11 éve nem hallottam Heniről” – mondta lapunknak. „A lányunk 3, a fiunk 1 éves volt, amikor a feleségem úgy döntött, nem kér többet az anyaságból. Addigra már elég rossz volt közöttünk a viszony. Mindig is furcsa életet élt, az egyik gonddal tetézte a másikat. Kiderült, hogy drogozik, majd megtudtam, hogy összeszűrte a levet egy falubeli nővel… Miután elváltunk, a gyerekeket még vagy háromszor meglátogatta, majd végképp eltűnt az életünkből. Később hallottuk, hogy Németországba, majd Londonba ment, azt beszélték, a testéből élt.”


A %Ripost% információi szerint Henriett Londonban egy többszobás lakásban lakott. 2016-ban nyoma veszett, amin István nem is csodálkozott.
„Olyan életet élt, amit nem szabadott volna” – folytatta. „A napokban szóltak nekem a rendőrök, hogy mi történt vele. A gyerekeknek nem meséltem el, nem akartam, hogy kiboruljanak. Azt mondtuk nekik a családdal, hogy baleset érte az anyjukat.”
István kapcsolatot tart Heni édesanyjával és nevelőapjával, Kovács Lászlóval, gyermekei nagyszüleivel. Megtörten nyilatkoztak a %Ripost%-nak.
„Éppen anyák napján keresett fel a rendőrség a legidősebb lányom halálhírével” – sírta el magát a gyászoló édesanya.

„Henivel mindig is probléma volt. Abbahagyta a gimnáziumot, amikor kiderült, hogy terhes. Összeházasodtak Istvánnal és munkába állt egy közeli kábelgyárban. Azt hittük, benőtt a feje lágya, de nem. Próbáltunk neki segíteni, de nem kért belőle. Fizetési előleget kért a munkahelyén, aztán nem dolgozott, inkább csavargott.

Nálunk akkor telt be a pohár, amikor elhagyta a férjét és a gyerekeket. Imádom az unokáimat, és nagyon haragudtam ezért rá… Aztán eltűnt, nem is tudtuk elérni.

 

Hallomásból tudtuk, hogy Angliában van, de ennél többet nem. Féltettem nagyon, hogy baja esik, és igazam lett! Amikor a rendőrök közölték, mi történt, összeroppantam…”

 

Hogy édesanyja szerint miért válhatott problémás lánnyá Heni, és mit mond róla a nevelőapja, kiderül a csütörtöki napilapból. Keresd az újságárusoknál!

 

Két férfit is őrizetbe vettek
Az angol lapok közlése szerint őrizetbe vettek egy Zarhid Younis nevű 34 éves férfit, aki abban a lakásban élt, ahol a fagyasztóban megtalálták a két holttestet, de egyelőre nem gyanúsítják gyilkossággal. Egy 50 éves férfit viszont meggyanúsítottak, de másnap szabadlábra helyezték.
A rendőrség bejelentésre ment ki a lakáshoz, de azt nem közölték, ki szólt nekik. A másik áldozat, a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa eltűnését egy éve jelentették be. Simon Harding, a Scotland Yard főfelügyelője közölte: Szűcs Henriett utoljára 2016 nyarán adott hírt magáról, amikor egy magyarországi ismerősével beszélt telefonon. A nyomozótiszt szerint ki kell deríteni, hogy valóban ez volt-e az utolsó alkalom, amikor kapcsolatba lépett valakivel. Kérik, hogy aki ennél későbbi időpontban hallott az áldozatról, kapcsolatba lépett vele, az jelentkezzen. Egyelőre az is kiderítésre vár, hogy a két áldozat ismerte-e egymást, kikkel álltak kapcsolatban. A boncolás nem derítette ki a halál okát, ezért további vizsgálatok szükségesek.
Az Ilford Recorder című londoni kerületi lap korábban azt írta, Henriett a jobb élet reményében érkezett az Egyesült Királyságba, de érkezése után kirabolták, elvették telefonját, pénzét, útlevelét és iratait, párja pedig szakított vele.

 

Gulyást főzött magyar áldozatából az osztrák kannibál
Folytatódik a Fertő tavi gyilkosság tárgyalása, ahol a magyar áldozat holttestének egyes részeit gyilkosa bécsi lakásának hűtőjében találták meg. A 64 éves Alfred U. azt vallotta, hogy a Westbahnhofnál szólította le a 28 éves R. Zsuzsannát, 50 eurót kínált neki szexért. A férfi lakásán a nő újabb 50 eurót követelt, de Alfred U. nem akart fizetni. A nő erre kiabálni kezdett, a férfi pánikba esett, megfojtotta áldozatát. A holttestét feldarabolta a fürdőkádban és a Fertő tónál próbálta elrejteni a testrészeket. Csak később vette észre, hogy egy zsákban még maradtak testrészek a lakásban is, így azokból gulyást csinált, amit később meg akart enni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így készíts hercegnőburgonyát!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?