NÍNÓ

Két jobblábas cipőt lopott a balfék tolvaj

90 nap elzárásra ítélték a kecskeméti lúzer tolvajt. A 38 éves férfi két jobblábas cipőt lopott 30 ezer forint értékben, amelyeknek ráadásul még a mérete is különböző volt. A tettét nem tudta mással magyarázni, minthogy ittas volt.
  • Szerző: Ripost

Nem tudni mit gondolhatott V. Tamás, amikor 2019. szeptember 14-én délután egy kecskeméti áruházban a vásárlótérben elhelyezett lábbelik közül két cipőt vett magához, hogy ellopja azokat. Kiszakította az áruvédelmi eszközöket a cipőkből, majd azokat a lábaira felhúzva távozott az üzletből. A saját, „régi” cipőit az üzletben rejtette el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Igenám, de az ellopott lábbelik mindegyike jobblábas volt, ráadásul a méretük is különbözött: az egyik 42-es, a másik 44-es volt. A biztonsági őröknek gyanússá vált a két, különböző méretű és színű jobblábas cipőt viselő férfi, és értesítették a rendőrséget. Az egyenruhások elfogták és előállították a Kecskeméti Rendőrkapitányságra V. Tamást.

Fotó: police.hu

A férfi a lopással közel 30.000 forint kárt okozott az üzletnek, ami nem térült meg, ugyanis az áruvédelmi készülékek kiszakítása miatt a cipők eladhatatlanná váltak. Tamás a lopáskor ittas volt, tettére nem tudott egyéb magyarázatot adni. A Kecskeméti Járási Ügyészség dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétsége miatt gyorsított eljárásban október 3-án bíróság elé állította őt, és az előéletére való tekintettel 90 nap elzárást kapott.

És ezeket olvastad már?