NÍNÓ

Kegyetlenül meggyilkolta élettársát a bajai nő, alapos terve volt

Nem tudta elviselni a közös életet, ezért elhatározta, hogy megszabadul élettársától.
  • Szerző: Ripost

Jogerősen tíz börtönre ítéltek kedden egy bajai asszonyt, aki leitatta, majd álmában brutálisan meggyilkolta élettársát.

A személyiségzavarban szenvedő, emiatt 2004 óta rendszeres pszichiátriai kezelés alatt álló nő férje 2014. februárjában hirtelen meghalt. Az asszony októberben új kapcsolatot kezdett, de sokat veszekedtek, mert a férfi ivott.

A nő kilátástalannak látta a helyzetét, ezért elhatározta, hogy álmában leszúrja a férfit, ezt el is mondta a barátnőjének, aki megpróbálta lebeszélni. 2015. szeptemberében azonban tervét véghezvitte.

Vodkát és narancslevet vett, leitatta a férfit, aki hat deci alkohol elfogyasztása után elaludt. A nő egy téglával kétszer lesújtott az ülve alvó férfi fejére, majd a vodkás üveggel is többször fejbe vágta. Az üveg széttört, az asszony az egyik darabbal előbb jobbról, majd balról is átmetszette élettársa nyakát. Ezután a haldokló férfit székestől feldöntötte és ott maradt mellette, amíg biztos nem lett, hogy élettársa halott.

A gyilkosság után a nő több órát töltött a házban, majd elment a barátnőjéhez, akinek beszámolt a történtekről. Ezután mindketten a rendőrségre mentek, ahol a vádlott feltáró beismerő vallomást tett - írja az MTI.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?