NÍNÓ

Horrorgyilkosság történt Magyarországon, rágyújtották a házat a kivégzett házaspárra

Hatalmas lánggal égett szombat hajnalban a K. család háza a Komárom-Esztergom megyei Süttőn. Az ott élő K. Krisztián és felesége, Alexandra bennégtek, míg a nő öccsének, Dávidnak sikerült kimenekülnie. Ő is életveszélyesen megsérült, testfelületének 30 százaléka összeégett, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.
  • Szerző: Doris

Hamarosan kiderült, hogy nem baleset történt, a rendőrség kettős emberölés miatt nyomoz, úgy tűnik, hogy valaki egy szörnyű gyilkosság nyomait próbálta meg elfedni a tűzzel. A helyiek kedvelték a fiatal, jól szituált, értelmiségi párt, sokkolta őket, hogy valaki az életükre tört.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kedves és udvarias emberek voltak, keményen dolgoztak, és nem tudunk róla, hogy lettek volna ellenségeik, Szandit is, Krisztiánt is mindenki kedvelte itt – mesélte egy ismerősük. Úgy tudjuk, hogy a 30 éves Szandi és férje, a 41 éves Krisztián együtt dolgoztak, Alexandra HR-esként, míg Krisztián mérnökként munkálkodott a cégnél” – nyilatkozta a Borsnak a közeli barát.

Fotó: Bors

A környékbelieknek semmi nem tűnt fel aznap hajnalban, ők már csak a tűzoltók és a rendőrök szirénázására riadtak fel.

„Megdöbbentő, hogy ilyen fiatalon ért véget az életük, de az, hogy valaki meggyilkolhatta őket, egyenesen letaglózó. Imádták egymást, amennyire mi tudjuk, a két testvér is jó viszonyt ápolt, egyszerűen fel nem tudjuk fogni, ki lett volna képes ilyesmire” – ingatták a fejüket.

Fotó: Bors

A tragédia egyetlen túlélőjét, a 26 éves Sz. Dávidot jelenleg is kórházban ápolják, állapota súlyos, még kihallgatni sem tudták. Egyelőre nincs gyanúsítottja az ügynek.

Fekete hétvége

Igazi fekete hétvégét tudhatunk magunk mögött, ugyanis a süttői tragédián kívül két másik gyilkosság is történt. Szoródon egy férfi holttestét találták meg egy gödörben, akiről kiderült, hogy egy hónapja az egyik ismerőse verte agyon Tatabányán, majd elásta. Kiskunhalason egy 23 éves férfi több késszúrással végzett nyugdíjas keresztapjával.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?